Što manje, to bolje

Rihanna se ni ne trudi pokriti poveći trbuh, u oskudnom kompletiću za njom su se svi okretali, ali imala je malih problema!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Rihanna je pokazala poveći trudnički trbuh u Los Angelesu koji se ne trudi pokriti.

Bilo da izlazi sama ili u društvu Rihanna iz dana u dan pokazuje sve veći trudnički trbuhi to u sve oskudnijim odjevnim kombinacijama u kojima plijeni veliku pozornost gdje god bila.

Pogledaj i ovo Rihanna i ASAP Rocky Roditelji u izlasku Rihanna nakon poroda istaknula nikad bujnije obline, a pažnju je plijenilo i pomalo bizarno izdanje oca njezina djeteta

34-godišnja ljepotica rodom s Barbadosa snimljena je pri odlasku s večere iz popularnog restorana Nobuu u Los Angelesu, a pratio ju je dečko ASAP Rocky s kojim čeka prvo dijete. Za tu je priliku odabarala minijaturni topić kojim je naglasila bujni dekolte i pripijenu suknju koju je s vremena na vrijeme morala popravljati i namještati na bokovima kako joj ne bi ispala.

Bio je to Rihannin prvi izlazak nakon vijesti da se našla na Forbesovoj godišnjoj listi milijardera. Pjevačica je naime povećala svoju neto vrijednost na 1,7 milijardi dolara zahvaljujući svojoj kozmetičkoj liniji Fenty Beauty i liniji donjeg rublja Savage Fenty.

Rihanna je novost o prinovi objavila golišavim fotografijama nastalim na ulicama snježnog New Yorka, a za snimanje je tada obukla dugačku ružičastu jaknu koju je raskopčala i otkrila trbuh koji je do tada uspješno krila nekoliko mjeseci.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Lana Jurčević - 1 Lana Jurčević +0 Lana Jurčević Celebrity Lana Jurčević se ne može načuditi koliko je nekad bila mršava: "Ne smeta mi ovo malo škembice, nego..."

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Zdravko Čolić Zdravko Čolić Zdravko Čolić Zdravko Čolić (Foto: Dnevnik.hr) +3 Zdravko Čolić na koncertu(Foto: Dnevnik.hr) Celebrity Zdravko Čolić snimljen u gaćama u parku: Postoji logično objašnjenje ovog pomalo neugodnog trenutka!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene