Golišava milijarderka

Ne znamo točno kako opisati ono što je imala na sebi, ali da je pomela konkurenciju, to je sigurno!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Rihanna se na vlastitom showu pojavila u majici koja je trebala glumiti haljinu, a ispod je imala donje rublje za koje je očito htjela da ga svi dobro vide.

Glavni događaj prošlog tjedna u svjetskoj modi definitivno je bio Rihannin show "Savage x Fenty", a upravo ona se kao pristojan domaćin pojavila u neobičnoj kreaciji.

Pogledaj i ovo Rihanna seksi mama! Trudna Rihanna u grudnjaku i tangama pokazala raskošne obline, ali i tetovažu koja je inače skrivena od pogleda!

I dok su brojne poznate ljepotice šetale modnom pistom u novom ruhu Rihannine linije, pjevačica i odnedavno milijarderka na crvenom se tepihu pojavila u golišavom izdanju na kakvo smo već od nje gotovo i navikli. Rihanna je na sebi imala dugačku majicu koja je trebala glumiti haljinu, ispod čega je bilo jasno da nosi donje rublje s vlastitim potpisom.

Ovo nije prvi put da je slavna pjevačica prošetala u donjem rublju kao da nosi najobičniju haljinu, a sudeći po fotografijama, bila je sjajno raspoložena te je jedva dočekala vidjeti kakva je atmosfera na predstavljanju njezine nove linije donjeg rublja.

Novinarima je otkrila i dugoočekivani detalj, a to je činjenica da će uskoro objaviti deveti studijski album koji njezini vjerni obožavatelji priželjkuju već godinama. "Nećete očekivati to što ćete čuti od moje nove glazbe. Zaista eksperimentiram. Glazba je poput mode, moraš se znati igrati", komentirala je pjevačica.

Irina Shayk, Behati Prinsloo, Cindy Crawford, Lourdes Leon i Gigi Hadid samo su neke od manekenki koje su prošetale modnom pistom na najnovijem Rihanninu showu.

I dok joj ruže cvatu na poslovnom polju, ništa drugačije nije ni u Rihanninu privatnom životu. Pjevačica i 32-godišnji reper A$AP Rocky zaljubljeni su do ušiju, a nedavno se počelo šuškati i da se par zaručio. Inače, o vezi pjevačice i repera počelo se govoriti nekoliko mjeseci nakon njezina prekida s milijarderom Hassanom Jameelom početkom 2020.

Rihanna i A$AP Rocky prije toga su godinama bili prijatelji, a zanimljivo je da su se prve glasine o tome da među njima postoji nešto više od prijateljstva pojavile još 2013. godine, ali reper je tada komentirao da je Rihanna seksi, no da je ne gleda tim očima.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca i Roman Bianca i Roman Bianca i Roman Bianca i Roman +7 Bianca i Roman Celebrity Izraz lica Maje Šuput govori sve o neugodnom susretu s osobom iz prošlosti: "Vi se mene ne sjećate? Prije puno godina..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene