nema dalje!

Trudna Rihanna u grudnjaku i tangicama izazvala kaos u Parizu, o ovom izdanju pričat će se još dugo!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Rihanna se na reviji modne kuće Dior u Parizu pojavila u prozirnoj spavaćici ispod koje su se jasno vidjeli njezin grudnjak i tanga gaćice te trudnički trbuh.

Pop-zvijezda Rihanna ni u trudnoći ne prestaje pomicati granice golišavosti.

Pogledaj i ovo Rihanna - 1 Slučajnost ili? Rihanna i njen partner otkrili su ime svog drugog djeteta, njihovi fanovi već su ga s nečim povezali!

Sada se na modnoj reviji Diora u sklopu Tjedna mode u Parizu pojavila donjem rublju i izazvala pravi kaos među mnoštvom ljudi na ulici koji su je došlo vidjeti.

Pjevačica je za ovu prigodu obukla potpuno prozirnu spavaćicu ispod koje su se javno vidjeli njezin čipkasti grudnk i tanga gaćice, a ogrnula se kožnim mantilom.

Pažnja joj nije zasmetala i okupljenim fotografima je samouvjereno pozirala u golišavom izdanju, a cijelo vrijeme je gladila svoj trbuh.

Iako je od početka karijere nanizala pregršt razgolićenih izdanja, otkako je objavila trudnoću svakim novim pojavljivanjem uspijeva nadmašiti samu sebe, pa je tako i nedavno u Milanu pokazala više nego što smo i od nje navikli.

Rihanna je i vijest o prinovi objavila golišavim fotografijama nastalim na ulicama snježnog New Yorka, a za snimanje od obukla dugačku ružičastu jaknu koju je raskopčala i otkrila trbuh. Trudnoću je prije toga uspješno tajila od javnosti nekoliko mjeseci, a otac djeteta je reper A$AP Rocky.

O njihovoj vezi počelo se šuškati nekoliko mjeseci nakon što je ona prekinula s milijarderom Hassanom Jameelom početkom 2020. godine, a nedavno su se pojavile i glasine da su se zaručili.

Prije toga su godinama bili prijatelji, a zanimljivo je da su se prve glasine o tome da među njima postoji nešto više od prijateljstva pojavile još 2013. godine, ali reper je tada komentirao samo da je Rihanna seksi, no da je ne gleda tim očima.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene