sitno broji

Rihanna pred porod servirala opasno seksi izdanje, a nove fotke otkrile su i istinu o glasinama koje su uznemirile javnost

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Rihanna pred porod uživa na Barbadosu, na kojem je snimljena u još jednom golišavom izdanju u nizu, a fotografije su otkrile i pravu istinu o glasinama koje kruže posljednjih dana.

Pjevačica Rihanna sitno broji do poroda i ne prestaje nizati golišava izdanja.

Pogledaj i ovo Rihanna i ASAP Rocky Roditelji u izlasku Rihanna nakon poroda istaknula nikad bujnije obline, a pažnju je plijenilo i pomalo bizarno izdanje oca njezina djeteta

Nakon šuškanja da je prekinula s reperom ASAP Rockyjem jer ju je navodno prevario s dizajnericom Aminom Muaddi, Rihanna je pobjegla na Barbados, na kojem su je paparazzi snimili u haljini koja otkriva više nego što pokriva, a fotografije su otkrile i pravu istinu o njezinoj vezi s ocem djeteta.

S njom je na Barbados otputovao i ASAP Rocky, koji pjevačicu tijekom izlaska nije ispuštao iz ruke, a njihovi osmijesi potvrdili su da glasine ipak nisu bile točne.

Podsjetimo, vijest o njihovu prekidu na Twitteru je proširio influencer i modni komentator Louis Pisano, a o svemu su se raspisali strani mediji.

"Rihanna i ASAP Rocky su se razišli. Rihanna je prekinula s njim nakon što ga je uhvatila kako je vara s dizajnericom cipela Aminom Muaddi", napisao je Pisano na društvenoj mreži, no kasnije se ispričao, a zbog svega je odlučio i napraviti pauzu od Twittera.

O svemu se oglasila i prozvana Amina Muaddi.

"Oduvijek sam vjerovala da se na širenje laži po društvenim mrežama ne treba obazirati, posebno ne na one koje su tako zle. Iskreno sam vjerovala da se ovaj trač neće shvaćati ozbiljno. U posljednja 24 sata sam se podsjetila da živimo u društvu koje reagira na prvu informaciju, bez obzira na to o čemu se radi, i da ništa ne shvaća ozbiljno. Čak se ne obazire na trenutke koji bi trebali biti toliko cijenjeni u životu jedne osobe", napisala je Muaddi na Instagramu.

Istaknula je kako je odlučila progovoriti jer se tračevi ne tiču samo nje, već i ljudi prema kojima ima veliko poštovanje. "I dok Rihanna nastavlja živjeti svoj predivni život kao najbolje odjevena trudnica, ja se vraćam svome životu i svome poslu. Želim svima ugodan uskrsni vikend", napisala je u priči na Instagramu Amina.

Inače, Rihanna i ASAP Rocky vezu su potvrdili prošle godine, nakon što se mjesecima šuškalo o tome, a vijest o prinovi objavili su u veljači.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene