Napravili pomutnju!

Više se i ne trude sakriti svoju ljubav: Glumica je zbog ovog muškarca okončala brak dug 10 godina!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Megan Fox i Machine Gun Kelly napravili su pravu pomutnju pri ulasku u NBC-jev studio u New Yorku.

Glumica Megan Fox (34) i reper Machine Gun Kelly (30) sve se manje skrivaju i prilikom zajedničkih izlazaka u javnost privlače puno pozornosti. 

Pogledaj i ovo showbuzz Baš poseban muškarac Nekima je teško povjerovati da baš on ljubi jednu od najseksi žena na svijetu, a svima je zanimljiva i ova nova frizura

Par je u subotu stigao u NBC-jev studio u New Yorku, gdje ih je dočekalo mnoštvo obožavatelja. Megan i Machine to su iskoristili kao priliku da naprave šou pa je reper prenio glumicu u zgradu, a pritom su se zaljubljeno smješkali. 

Fox i Kelly stigli su u studio kako bi se pojavili u humorističnoj seriji "Saturday Night Live". Inače, glumica i reper snimljeni su ovog tjedna tijekom šetnje New Yorkom, a posebnu je pažnju privukao jedan detalj zbog kojeg se sumnja da su vezu podigli na novu razinu.

Na fotografijama koje su objavili strani mediji vidio se prsten s golemim dijamantom na Meganinoj lijevoj ruci koji je potaknuo glasine o njihovim zarukama nakon nepunih godinu dana veze.

Fox i Kelly prvi put su uhvaćeni zajedno u svibnju 2020. godine, a samo tri dana kasnije njezin suprug Brian Austin Green potvrdio je da se razvode.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by the Blonde Don (@machinegunkelly)

Šuška se da je upravo Meghanino tadašnje intenzivno prijateljstvo s Machine Gunom Kellyjem bilo kobno za njihov brak, a ulaskom u vezu s njim nedugo nakon razvoda glumica je praktički potvrdila te glasine.

No iako je priznao da mu je Megan slomila srce odlukom o razvodu, zvijezda serije "Beverly Hills 90210" brzo je našla utjehu u zagrljaju 12 godina mlađe atraktivne plesačice Sharne Burgess, koja je početkom ovog mjeseca potvrdila njihovu vezu i na Instagramu.

Brian i Megan zajedno su proveli 16 godina, a prohodali su kada je njoj bilo samo 18. U braku su proveli desetljeće te zajedno imaju troje djece.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Slavko Sobin - Prva slikovnica In Magazin: Slavko Sobin - Prva slikovnica In Magazin: Slavko Sobin - Prva slikovnica In Magazin: Slavko Sobin - Prva slikovnica +5 In Magazin: Slavko Sobin - Prva slikovnica inMagazin Slavko Sobin je ostvario svoj san zbog kojeg su ga emocije svladale: "To je moj poklon roditeljima"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene