postigla svoj cilj

Otkrila je tajnu svoje nevjerojatne transformacije, no rijetki su očekivali da je ovo razlog gubitka impresivnih 30 kila

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Rebel Wilson istaknula je kako joj nikad nije bio cilj postati mršavica i da je krajem 2020. došla do ciljane težine od 74 kilograma.

Rebel Wilson (41) u posljednjih je godinu dana izgubila više od 30 kilograma i često ponosno dijeli svoje fotografije na Instagramu, a sada je otkrila kako je uspjela. 

Pogledaj i ovo Meghan Markle Hm... Glumačka zvijezda podijelila detalje susreta s Harryjem i Meghan, pa otkrila kakav joj je dojam ostavila Meghan, a on nije baš bio najbolji

Glumica i komičarka je istaknula da to nije rezultat napornog vježbanja nego redovitih šetnji i da je tako skinula višak masnoći. "Nikad prije nisam razmišljala o wellnessu iz svih kutova. No navršila sam 40 godina i planirala zamrznuti svoja jajašca i stručnjaci su mi rekli što sam zdravija, to će proces bolje proći", ispričala je Rebel za magazin Shape

Priznala je da nekad postane emotivna kada razmišlja o tome zašto nije pridavala ranije veću važnost svom zdravlju. "Jednostavno mi to nije bio prioritet i nisam znala kako to ispravno učiniti", rekla je Wilson. 

Tijekom svog učenja o zdravlju, Rebel je boravila u odmorištu u Austriji gdje je saznala sve o umjerenom hodanju koje joj je uskoro postalo dio rutine. Dok to čini, glumica sluša podcaste kako joj ne bi bilo dosadno. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

Wilson je otkrila da je krajem 2020. postigla i svoj cilj što se tiče težine, odnosno došla je do 74 kilograma. Kaže i kako su joj pomogle u tome zdravije prehrambene navike i počela je jesti hranu bogatu proteinima. 

"Nikad mi nije bio cilj postati mršavica. Nisam htjela ući u neku određenu veličinu haljine. Ponosna sam što sam uspjela u drukčijem načinu života i sada imam više ravnoteže u svemu", istaknula je Rebel. 

Inače, Rebel je početkom veljače prekinula s 11 godina mlađim dečkom Jacobom Buschom, nasljednikom kompanije Anheuser-Busch, koja se bavi proizvodnjom piva. Vijest o raskidu nakon nešto više od godinu dana veze potvrdio je i izvor blizak Rebel za ET Online, no nije otkrio što je razlog.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Antonija Šola - 2 Antonija Šola - 3 +0 Antonija Šola Celebrity Nikad ljepša Antonija Šola pozirala u haljini zanimljiva izreza, zbog njezina mladolikog izgleda teško je povjerovati da ima 42 godine

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić +5 Franka Batelić inMagazin Franka odala tko joj je bio prvo ljubavno razočaranje i kako je Ćorluka reagirao na njezinu promjenu: "Nije pokazao znakove ljubomore"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene