Malo se opustila

Atraktivnoj plavuši prigovarali zbog tetovaže na čudnom mjestu, a što će tek reći kada vide prizore s razuzdane zabave?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Rebecca Lobie snimljena je na jednoj zabavi u Australiji, a potrudila se da istakne sav svoj seksepil.

Australske manekenke i zvijezde stranice za odrasle OnlyFans snimljene su na jednoj poprilično razuzdanoj zabavi u vili Candyshop u Queenslandu, a pridružila im se nećakinja pokojnog salvnog zoologa Stevea Irwina, 33-godišnja Rebecca Lobie.

Atraktivne dame snimljene su na zabavi koju je priredio duhanski tajkun Travers 'Candyman' Beynon's u svojoj vili, a sudeći prema paparazzo fotkama društvo se dobro zabavljalo. Pažnju su plijenile odvažnim badićima, naročito Rebecca koja je osvanula u izdanju koje joj je jedva prekrilo strateška mjesta i u prvi plan istaknuo bujne obline.

Rebecca se krajem prošle godine inače našla na meti internetskih trolova i izrugivanja zbog tetovaže kojom je odlučila ukrasiti tijelo. Naime, objavila na svom profilu na Instagramu fotografiju na kojoj se u prvom planu nalazi njezina bujna pozadina s tetovažom voljenog konja.

Ponosna majka dvoje djece prethodno je komentirala kako inače šuti na zle komentare, ali da su neki sada prevršli svaku mjeru. U komentarima su joj pisali da je ružne te joj sugerirali kako će joj djeca sigurno biti sretna kada vide fotografije na kojima zavodljivo razgolićena pozira.

"Ovi komentari! Nasilje na internetu je izvan kontrole", zaključila je Rebecca te dodala kako tetovaža za nju ima sentimentalno značenje i poručila dežurnim kritičarima da prestanu komentirati stvari o kojima nemaju pojma. S druge pak strane je dobila niz poruka podrške i zahvalila svima koji su joj ih poslali.

Rebecca svoje razgolićene fotografije objavljuje na stranici OnlyFans na kojima se plaća sadržaj, a time se bavi nakon što je dala otkaz u australskom zološkom vrtu 2015. godine.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Bella i Gigi Hadid (Foto: AFP) Gigi i Bella Hadid (Foto: AFP) Gigi i Bella Hadid (Foto: Profimedia) Gigi i Bella Hadid (Foto: Profimedia) +0 Bella i Gigi Hadid (Foto: AFP) Celebrity Slavne sestre pozirale kao od majke rođene i srušile društvene mreže, a fotka je zbog jednog detalja poprilično jeziva

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene