Bome uočljivo!

O kombinezonu koji nosi bit će zasigurno raznih komenatara, ali najbolje da njen odabir za izlazak pogledate sami

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Chloe Ferry poznata je po svojim sudjelovanjima u reality showovima, a nakon toga privlači pažnju operacijama i oskudnim odjevnim izdanjima.

Reality zvijezda Chloe Ferry priredi pravi spektakl za prolaznike kad god izađe iz kuće jer se uvijek potrudi naglasiti svoje bujno tijelo koje je sredila pomoću zahvata. 

Pogledaj i ovo showbuzz u tangicama privlačila pažnju Pobjegla na odmor s prijateljicom nakon glasina o ponašanju njenog novog dečka, zabrinula jednim potezom!

Chloe za koju bi rijetko tko rekao da ima samo 25 godina prošetala je engleskim gradom Chesterom u društvu prijateljice Bethan Kershaw koja je kao i ona bila dio showa "Geordie Shore". 

Ferry je imala na sebi jednodijelni, uski, plavi kombinezon koji ništa nije prepuštao mašti, a grudnjak nije obukla. Sve se ocrtavalo i u prvom su planu bili njezina bujna pozadina i poprsje. Čini se kako Chloe nije nosila donje rublje jer bi se rubovi sigurno primijetili u ovom kombinezonu. 

U tom modnom izdanju je pozirala i na svom Instagram profilu. "Nećeš trebati šećera, dušo jer ja sam dovoljno slatka", napisala je pokraj fotografije. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chloe Ferry💀 (@chloegshore1)

Inače, Ferry, koja je bila i u showu "Ex on the Beach", često ponosno priča o svojim operacijama i dijeli fotografije na Instagramu nakon zahvata na grudima koji je imala u listopadu prošle godine.

Ranije je rekla da potrošila mnoge više od 50.000 funti kako bi poboljšala svoj izgled. Naglasila je i kako ne namjerava stati s operacijama, iako ju obožavatelji mole jer ne liči na sebe i izgleda puno starije nego ranije. 

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo i Danijela Martinović - 1 +0 Petar Grašo Celebrity Danijela se oglasila prvi put nakon vijesti o krahu ljubavi s Grašom, jedan je detalj na njoj posebno upečatljiv

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene