Zanimljiv prizor na ulici

Na prvi pogled sasvim obična haljina i poza, ali izbliza je situacija ipak nešto drugačija

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Arabella Chi pogurala je svoju manekensku karijeru slavom koju je stekla u showu "Love Island", a angažmane za brojne brendove odrađuje preko svoga Instagrama.

30-godišnja Arabella Chi slavu je stekla 2019. kada je bila dio showa "Love Island" i gledateljima priuštila seksi prizore u badićima u kojima je provodila većinu vremena. 

Pogledaj i ovo showbuzz Atraktivna plavuša Reality zvijezda priredila show kraj bazena, a za sve je kriv bijeli bikini s tangama koji je istaknuo njezine obline

Atraktivnoj plavuši reality iskustvo pomoglo je s manekenskom karijerom i dobiva brojne angažmane za poznate brendove. Arabella je viđena kako odrađuje snimanje u četvrti Chelsea u Londonu, a fotografije će ugledati svjetlo dana na njezinu Instagramu kao dio nove poslovne suradnje. 

Chi je privukla pozornost prolaznika u uskoj haljini s prorezima na nogama i kardiganu, a na nogama je imala mokasinke. U prvi plan kod Arabellina izgleda došle su bradavice koje je ova haljina poprilično istaknula.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Arabella-Chi 💋 (@arabellachi)

Inače, Arabella je prošle godine potvrdila vezu s 35-godišnjim playboyem Moradom Izemraneom, a prije njega hodala je s glazbenikom Joshom Newshamom i s čak dva bivša natjecatelja "Love Islanda", Wesom Nelsonom i Charliejem Frederickom.

Zanosnu Britansku na Instagramu prati 604.000 ljudi. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene