Wow!

Njene je trbušnjake stvarno teško ne primijetiti, pogotovo dok uživa na plaži u badićima zanimljivog kroja

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Rachael Finch pokazala top formu na plaži u Sydneyju na koju se otputila u badiću zanimljivog kroja.

Televizijska voditeljica, manekenka i bivša Miss Universe Australije Rachael Finch uživa u vrućim ljetnim danima koje naradije provodi na plažama Sydneyja gdje je privukla pažnju ostalih kupača, ali i dežurnih paparazza.

33-godišnja Rachael snimljena je u zelenom badiću na jedno rame, no ono što su svi prvo uočili je njezina nevjerojatna linija i top forma kojom se može pohvaliti, a nedavno je otkrila i tajnu svog izgleda.

U jednom od intervjua za Daily Mail Australia ispričala je kako njezin dan započinje smoothijem od bademovog mlijeka, avokada, smrznute banane, špinata i maslaca od orašastih plodova. Uz to je otkrila i kako redovito vježba, a omiljeni su joj čučnjevi, trbušnjaci i iskoraci.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rachael Finch - Miziner (@rachael_finch)

Rachael je u sretnom braku s plesačem Mikeom Mizinerom s kojim dijeli 6-godišnju kćer Violet i 3-godišnjeg sina Dominica, a obitelj živi u luksuznom penthauseu vrijenom 1,65 milijuna dolara u središtu Sydneyja. Par se upoznao 2010. godine u showu "Ples sa zvijezdama", u kojem se i zajedno natjecali, a vjenčali su se tri godine kasnije.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Vladimir Putin i Alina Kabajeva (Foto: AFP) Alina Kabajeva (Foto: AFP) Alina Kabajeva (Foto: AFP) Alina Kabajeva (Foto: AFP) +3 Alina Kabajeva (Foto: AFP) Celebrity Putinova navodna ljubavnica pojavila se u javnosti prvi put nakon glasina da mu je rodila blizance, a jednim detaljem opet je sve zaintrigirala

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene