Kakvo iznenađenje!

Jedna od najljepših žena svijeta u 40. godini postala majka, ona i njezin deset godina mlađi suprug sve su dobro tajili!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Priyanka Chopra i Nick Jonas postali su roditelji djeteta koje je na svijet donijela surogat majka.

Glazbenik i član benda Jonas Brotheres 29-godišnji Nick Jonas i 39-godišnja glumica Priyanka Chopra postali su roditelji djeteta čiji spol zasada nisu obznanili, ali sretnu su vijest potvrdili na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Priyanka Chopra i Nick Jonas Kakav par! Zbog razlike u godinama rijetki su vjerovali da će uspjeti, ali njihova je ljubav iz dana u dan sve jača!

"Presretni smo što možemo potvrditi da smo dobili bebu putem surogat majke. S poštovanjem vas moliomo za privatnost tijekom ovog posebnog vremena jer smo usredotočeni na našu obitelj. Hvala vam puno", objavila je Priyanka na svom profilu na Instagramu, a objavu je u samo sat vremena lajkalo više od pola milijuna njezinih pratitelja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Priyanka (@priyankachopra)

Priyanka i Nick vezu su započeli 2017. godine, a na počecima su zbog velike razlike u godinama bili predmet ruganja i ismijavanja jer su neki tvrdili da izgledaju kao majka i sin, no otkako su se prije tri godine vjenčali, čini se da im u braku cvjetaju ruže.

Pjevač je glumicu zaprosio nakon samo dva mjeseca veze, i to prstenom koji je odabrao u poznatoj draguljarnici Tiffany, a vjenčali su se u nekadašnjoj kraljevskoj palači Umaid Bhawadu u indijskom gradu Jodhpur Rajasthan pred 250 najbližih prijatelja i članova obitelji, gdje je raskošna ceremonija potrajala čak tri dana.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Banfić Ivana Banfić: Celebrity Ivana Banfić: Celebrity Ivana Banfić: Celebrity +10 Ivana Banfić Celebrity Ivana Banfić objavila fotku koja odaje kakav život danas vodi, potpuno je drugačiji od onog što je nekad radila!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene