baš romantično!

Princ William oduševio gestom za koju je mislio da je nitko neće primijetiti, pogledajte što je napravio za svoju Kate!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Princ William i Kate Middleton još su jednom oduševili javnost naizgled malom gestom.

Obožavatelji britanske kraljevske obitelji ovih su dana primijetili romantičnu gestu princa Williama prema njegovoj supruzi Kate Middleton na jednom službenom događanju.

Pogledaj i ovo Kate Middleton i princ William - 2 "čini sve kako bi zaštitio obitelj" Poznato je kako je princ William reagirao kad je Kate odlučila svijetu reći pravu istinu o svom zdravstvenom stanju

Naime, kraljevski par bio je u ponedjeljak na misi povodom Dana Commonwealtha u Westminsterskoj opatiji skupa s princem Charlesom i njegovom suprugom Camillom, a dok su izlazili, počela je padati jaka kiša. Kate Middleton je u tom trenutku razgovarala s grupom djece pred opatijom, a kada joj je pomoćnik ponudio kišobran, samo mu je mahnula glavom s naznakom da joj nije potreban.

William je u tom trenutku kimnuo pomoćniku, uzeo kišobran te ga držao iznad glave svoje supruge. "Baš sam se nasmijala. Tako mala, a brižna gesta", "Imaju zaista predivnu vezu", "Vidi se da se jako vole", samo su neki od komentara na Twitteru nakon Williamova poteza.

Modni izričaj Kate je u ponedjeljak, kao i uvijek, bio besprijekoran, a vojvotkinja od Cambridgea se na misi pojavila u upečatljivoj plavoj kaput-haljini svoje omiljene dizajnerice Catherine Walker.

Inače, William i Kate slove kao jedan od najstabilnijih poznatih parova, a od vjenčanja 2011. godine pa sve do danas nisu imali gotovo niti jedan skandal. Uživaju uz svoje troje djece, a svakim pojavljivanjem u javnosti britanski mediji prenose kako su zaista skladni kao rijetko koji kraljevski par dosad.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Alen Islamović (Facebook) Celebrity Alen Islamović objasnio zašto se supruga u koju je zaljubljen od 16. godine ne voli pojavljivati u javnosti: ''To je bila njezina odluka...''

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Milana Vlaović Kovaček Vlatka Pokos i Mateo Cvenić - 2 Vlatka Pokos i Mateo Cvenić - 3 Vlatka Pokos i Mateo Cvenić - 5 +5 Vlatka Pokos Celebrity Milana Vlaović zgrožena je komentarima na račun Vlatke Pokos, imala je puno toga za reći u podužem statusu na Facebooku!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene