izvori otkrili

Princ William progovorio o bratu Harryju na način koji nitko nije očekivao, imao je i dobar povod tome

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Princ William je u društvu supruge Kate Middleton bio na svečanosti povodom otkrivanja kipa princeze Diane, a govorio je i o svojem bratu Harryju.

Princ William je na privatnoj ceremoniji u čast otkrivanja kipa princeze Diane u palači Kensington zahvalio svim svojim prijateljima koji su se pojavili, a posebno je spomenuo svog brata, princa Harryja. 39-godišnji William je govorio u svoje ime, ali i u ime vojvode od Sussexa, koji nije bio prisutan na svečanosti.

Pogledaj i ovo Kate Middleton u fazi liječenja Kate Middleton ima rak, šokirala obraćanjem javnosti nakon mjeseci čekanja: ''Bio je to veliki šok, teški mjeseci su iza mene''

Izvori bliski nasljedniku britanske krune istaknuli su kako je događaj bio intiman i simpatičan. "Bio je to pravi obiteljski ugođaj, a na svečanosti su bili svi kojima je Diana bila kuma, njih 17. William je održao predivan govor u kojem je istaknuo da govori i u ime svog brata, a obojica su presretni zbog kipa njihove majke. Harryja je spomenuo imenom", kaže izvor.

Još otkako su Harry i njegova supruga Meghan Markle u intervjuu poznatoj voditeljici Opri Winfrey ispričali brojne detalje o životu u palači, tenzije između braće nisu jenjavale. Ipak, svoje su razmirice stavili na stranu te su zajedno ranije ove godine otkrili kip svoje majke.

Harry je u Londonu onda bio bez Meghan, a ona je ostala u njihovu domu u Los Angelesu s njihovom djecom. Na svečanosti prije nekoliko dana se nije pojavio, a njegov brat William bio je u društvu svoje supruge, Kate Middleton. Svečanost se trebala održati još u srpnju, no bila je odgođena zbog pandemije koronavirusa. Kensingtonska palača nije komentirala detalje s ceremonije.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Sandra Perković Celebrity Sandra Perković uživa na pješčanoj plaži s pjenušcem u ruci, a pokazala je i tko joj pravi društvo na odmoru

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene