cijeli svijet ih je gledao

William i Harry imaju neraskidivu vezu zbog traume iz prošlosti, evo zašto tvrde da će zauvijek biti tu jedan za drugoga

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kraljevski ekspert tvrdi kako će princ William i princ Harry zauvijek imati neraskidivu vezu zbog onoga što su prošli u životu.

Princ Harry i princ William bi se uskoro mogli pomiriti te bi moglo sve biti po starom zbog njihove neraskidive veze, tvrdi kraljevski ekspert Alan Jones.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

"Mislim da William ima još puno mjesta u svome srcu za brata Harryja. Na kraju dana, ipak je on njegov mlađi brat. Iako se uživo ne vide tako često, među njima postoji jaka veza koju su ostvarili još kada im je preminula majka", tvrdi ekspert.

Harry je skupa sa suprugom Meghan Markle još 2020. godine odstupio od svih kraljevskih dužnosti te su se preselili u Kaliforniju, a svojoj obitelji već dugo vremena zadaje samo glavobolje zbog svojih istupa u javnosti.

Poseban udarac je obitelji zadao prošle godine, kada su on i Meghan dali intervju poznatoj voditeljici Opri Winfrey, kojoj su ispričali brojne detalje iz kraljevskog života.

Od onda je Harry kući bio samo zbog sprovoda djeda princa Philipa te otkrivanja spomenika princezi Diani. Britanski mediji još uvijek ne prestaju pričati o svađi među braćom, a nerijetko se pisalo kako je između njih stala upravo Meghan Markle.

Kada je princeza Diana preminula, Williamu je bilo 15, a Harryju tek 12 godina. Te večeri kada su saznali strašne vijesti prinčevi su s ocem Charlesom i bakom Elizabetom bili u dvorcu Balmoral.

Harry je u intervjuima pričao o strašnom iskustvu majčina sprovoda te je jednom prilikom istaknuo kako se nijedno dijete ne bi trebalo suočiti sa situacijom da javno šeta iza lijesa svoje majke.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Scherzinger - 3 Nicole Scherzinger - 6 Nicole Scherzinger - 5 Nicole Scherzinger - 2 +1 Nicole Scherzinger - 1 Celebrity Žena kojoj se divi cijeli svijet počastila pogledom na svoje tijelo bez ijedne mane, ne čudi što je nazivaju boginjom!

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus +0 Nives Celzijus Celebrity Ma gdje Nives uopće nađe ovakve haljine? Bujno poprsje držale su joj samo dvije trake!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene