zamjetna promjena!

Novi imidž princa Harryja zaludio je žene, a stručnjaci su uvjereni da iza svega stoji estetski zahvat!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Princ Harry je iznenadio javnost novim imidžom koji je predstavio u virtualnom panelu organizacije BetterUp, a zbog izjava se našao i na meti kritika.

Princ Harry sudjelovao je u virtualnom panelu organizacije BetterUp, u kojem je govorio o mentalnom zdravlju, a top tema na društvenim mrežama postala je njegova kosa.

Pogledaj i ovo Prinčevi Harry i William u mlađim danima Sve je počelo još 2002. Od privržene braće pa do prve ozbiljne svađe Harryja i Williama, jedan je morao uvijek podnijeti žrtvu: "To je bila uloga koju smo svi mi oblikovali za njega"

Njegova nova kratka frizura zaludila je žene i mnogi su zaključili da sada izgleda "američki".

"Bože, princ Harry izgleda tako dobro", "Baš je seksi s novom frizurom", "Postao je pravi Amerikanac", neki su od brojnih komentara na Twitteru na račun prinčeva novog imidža.

Ipak, mnogi su primijetili i da mu kosa djeluje puno gušće nego na nekim prethodnim fotografijama, pa su se pojavile i glasine o presađivanju kose, a u prilog im idu i riječi stručnjaka.

"Meni djeluje pomalo matirano i mutno, kao da nije potpuno prirodna", komentirao je za Telegraph Spencer Stevenson, osnivač internetske stranice spexhair.com, koja se bavi edukacijom muškaraca koji se suočavaju s gubitkom kose i razmišljaju o transplantaciji.

"Slične značajke možemo vidjeti i kod muškaraca koji su se nedavno podvrgnuli zahvatu presađivanja kose, tijekom kojeg se glava prvo potpuno brije, a zatim se usađuju nove vlasi. To je faza u kojoj kosa sazrijeva", kazao je Stevenson, koji muškarce savjetuje i u svojem podcastu "The Bald Truth".

"Ne bi me iznenadilo da Harry za šest do osam mjeseci izgleda potpuno drugačije", zaključio je.

Slične glasine Harryja su pratile i prije dvije godine, kada su britanski tabloidi pisali kako mu kosa izgleda puno gušće nego na vjenčanju s Meghan Markle 2018.

Harry se zbog svojih izjava na panelu našao i na meti kritika. Naime, mnogima je zasmetalo što netko tko nikada u životu nije trebao raditi daje savjete o poslu, zapošljavanju i govori o sindromu izgaranja.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Lucija Lugomer (Foto: Instagram) Lucija Lugomer Lucija Lugomer (Foto: Instagram) Lucija Lugomer (Foto: Instagram) +1 Lucija Lugomer (Foto: Instagram) Celebrity Naša najpoznatija plus-size manekenka pozirala je za prestižni Vogue, a britanski tabloid posvetio joj je čak 15 stranica!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene