vrag je u detalju

Čini se kako je princ Harry slučajno otkrio koja je prava istina iza njegova službenog puta s Meghan Markle

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Britanski mediji raspisali su se o tome da princ Harry i Meghan Markle zapravo snimaju cijeli svoj posjet New Yorku za potrebe dokumentarca.

Princ Harry i njegova supruga Meghan Markle posljednjih dana su glavna meta fotografa gdje god da se pojave, a vojvoda i vojvotkinja od Sussexa su u četvrtak stigli u New York, gdje su bili dio nekoliko događaja. U subotu su se tako pojavili i na jednom godađaju u Central parku, a publika ih je pozdravila ovacijama kada su se primili mikrofona.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle - 2 Raspada se idila? Meghan i Harry svojim su se postupcima zamjerili Amerikancima, nešto im je itekako zasmetalo: ''Dosta im je njihova žaljenja''

"Jeste li spremni napraviti sve potrebno kako bi pandemija došla kraju?", pitao je Harry na početku, nakon čega se publici obratila i njegova supruga. "Bok svima, jako sam sretna što sam ponovno tu s vama. Znam da svi imamo osjećaj kako ova pandemija traje cijelu vječnost. Razumijemo da je to previše svima i da je ljudima teško. Ipak, ima toliko toga što zajedno možemo napraviti kako bi pandemiji došao kraj", rekla je Meghan između ostalog.

Markle je na sebi imala decentnu bijelu haljinu s cvjetnim detaljima, a ona i suprug bili su sjajno raspoloženi. Ipak, sve zanima što točno stoji iza njihova službenog posjeta.

Kraljevski par u New York je stigao u četvrtak, kada su odali počast žrtvama 11. rujna te posjetili One World Trade Center, nakon čega su nastavili sastanke. Posjetili su jednu školu, a sastali su se i s UN-ovim glavnim tajnikom.

Britanski mediji raspisali su se o tome da Harry i Meghan zapravo cijeli svoj posjet snimaju te će snimke iskoristiti za dokumentarne filmove u sklopu ugovora kojeg imaju s Netflixom. Navode kako je Harryja otkrila žica koja mu je u jednom trenutku provirila ispod majice, a uvjereni su da je to mikrofon koji Harry skriva ospod odjeće.

Sumnjičavi su i zbog Meghaninih kombinacija, a pišu kako je nosila pretjerano duge kapute u vrijeme kada nije još toliko hladno da bez njih ne može.

Kraljevski par pokušava ostvariti holivudsku karijeru još otkako su svima obznanili da se povlače sa svih kraljevskih dužnosti. Posljednjih nekoliko mjeseci žive u Los Angelesu, a upravo tamo potpisali su i ugovor s Netflixom vrijedan čak 100 milijuna dolara.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nives Celzijus Celebrity Nives Celzijus u opasno kratkoj haljinici zagolicala maštu mnogima, jedan krivi pokret otkrio bi previše

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene