''Da ne kažem...''

Kraljevski fotograf otkrio zašto je odbijao odlaziti na putovanja s Harryjem i Meghan, šokirao odabirom riječi za njih!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Arthur Edwards fotograf je kraljevske obitelji već više od 40 godina, a dok smatra da su brojni članovi ugodni, protiv Meghan Markle i princa Harryja ima štošta za reći.

Fotograf koji je britansku kraljevsku obitelj pratio više od 40 godina na njihovim putovanjima otkrio je zbog čega je prestao odlaziti na "jadna" putovanja s princom Harryjem nakon što je upoznao Meghan Markle. Arthur Edwards je u podcastu "I've got news for you" rekao da se počeo osjećati neugodno u blizini princa i njegove supruge jer je Harryjeva mržnja prema medijima postajala sve veća što je duže bio s Meghan.

Pogledaj i ovo Meghan Markle - 1 svima je pomrsila račune Meghan Markle usporedili su sa ženom koja je sličan razdor u kraljevskoj obitelji napravila već ranije

"Camilla bi se uvijek lijepo javila, Kate također, William isto, svi su jako ljubazni. Ljubazan je bio i Harry sve dok nije upoznao Meghan. Nakon toga je postao distanciran, da ne kažem jadan", komentirao je u podcastu portala news.com.au. "S njima mi je posao bio jako depresivan. Povukao sam se te sam samo nastavio pratiti ostale članove kraljevske obitelji", komentirao je Edwards.

Fotograf je istaknuo kako je njegov odnos s članovima kraljevske obitelji nerijetko bio više od posla jer su puno vremena provodili zajedno, no to mu nije smetalo.

Harry i Meghan su inače s brojnim medijima u ratu, a iza njih je i nekoliko tužbi prema tabloidima. Tužili su uglavnom britanske tabloide, ali i neke fotografe. Meghan je prije dvije godine podnijela tužbu na sudu u Los Angelesu protiv fotografa koji se došuljao do njezina dvorišta te je fotkao tada jednogodišnjeg Archieja.

Harry je u intervjuu kod Opre Winfrey prije godinu dana rekao kako se boji da će se povijest s medijima ponoviti, aludirajući na veliku pažnju medija koju je imala njegova majka, princeza Diana.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Mirjana Antonović i Kićo Slabinac (Foto: Facebook) +0 Mirjana Antonović i Kićo Slabinac (Foto: Facebook) Zanimljivosti Pogledajte kako izgleda žena Miroslava Ilića, rijetko se pojavljuje, a zanimljivo je kako ih opisuju njihovi susjedi!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene