nije mogao zadržati suze

Dirljiv prizor princa Charlesa dok je sa suprugom gledao kako su građani odali počast njegovu ocu Philipu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Princ Charles i njegova supruga Camilla prošetali su pokraj tisuće buketa, pisama i crteža koje su građani ostavili u čast pokojnom princu Philipu, koji je umro 9. travnja u 100. godini života.

Princ Charles (72) i njegova supruga Camilla (73) prošetali su u blizini Buckinghamske palače kako bi vidjeli kako su obožavatelji kraljevske obitelji odali počast njegovu ocu, princu Philipu, koji je preminuo 9. travnja. 

Pogledaj i ovo Kraljevska obitelj na Božić - 11 Svi su se okupili Kraljevska obitelj već je tradicionalno proslavila Božić na omiljenom mjestu pokojne kraljice, a okupljene je dolaskom iznenadio i jedan omraženi član obitelji!

Bio je to prizor koji rijetko koga ne bi dirnuo jer je Charles zaplakao i gledao prema nebu nakon što je vidio tisuće buketa, pisama, crteža, fotografija, pa čak i vojni autić. 

Sve to su građani ostavili kod vrata Buckinghamske palače, a osoblje premjestilo u privatne vrtove kod Marlborough House, gdje je sjedište fondacije Commonwealth. 

"Princ od Walesa i vojvotkinja od Cornwalla posjetili su vrtove Marborough House kako bi vidjeli cvijeće i ostale stvari koje su ostavili pripadnici javnosti u spomen na vojvodu od Edinburgha. Cvijeće i poruke sućuti koji su bili kod Buckinghamske palače i unutar kraljevskih parkova premješteni su u privatne vrtove kod Marlborough House", rekao je glasnogovornik kraljevske obitelji. 

Inače, posljednji ispraćaj princa Philipa biti će održan u subotu 17. travnja s početkom u 15 sati u kapeli sv. Jurja u Windsoru.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Monica Bellucci (Foto: Profimedia) Monica Bellucci (Foto: Profimedia) Monica Bellucci (Foto: Instagram) Monica Bellucci (Foto: AFP) +7 Monica Bellucci (Foto: Instagram) Celebrity Ispod ove sijede kose krije se seks-bomba koja je već godinama san mnogih muškaraca, a njezina ljepota baš nimalo ne blijedi

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene