u samoizolaciji je

Princ Charles ponovno pozitivan na koronavirus, vijest je potvrdio samo dan nakon što je organizirao druženje od 350 ljudi

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Samo večer prije nego što je potvrđeno da je princ Charles pozitivan na koronavirus on i Camilla družili su se s britanskom ministricom unutarnjih poslova Priti Patel te kancelarom Rishijem Sunakom na gala večeri British Asian Trusta u Britanskom muzeju.

Britanski princ Charles (73) pozitivan je na koronavirus i trenutačno se nalazi u samoizolaciji, javlja Daily Mail. To je ujedno i drugi put da se Charles zarazio koronavirusom, a prvi put ga je prebolio u ožujku 2020. godine.

Pogledaj i ovo Kate Middleton Povijest se ponavlja? Pogledajte čime je to Kate Middleton sve podsjetila na princezu Dianu, što kralj Charles misli o tome?

Vijest je potvrđena i putem njegova službenog profila na Twitteru. Samo dan prije Charles i Camilla družili su se s britanskom ministricom unutarnjih poslova Priti Patel te kancelarom Rishijem Sunakom na gala večeri British Asian Trusta u Britanskom muzeju.

Nasljednik britanske krune na tom je događaju pred oko 350 gostiju pričao o utjecaju pandemije koronavirusa na čitav svijet. Zakladu je osnovao upravo Charles 2007. godine.

Charles je prije dvije godine nakon preboljenja istaknuo kako je sve prošlo dobro te je imao samo blage simptome. Zasad još nije poznato kakve simptome ima ovoga puta.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene