Počivao u miru

Preminuo 33-godišnji pjevač popularnog boy-benda, izgubio je bitku s teškom bolesti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tom Parker izgubio je bitku s tumorom na mozgu koji mu je dijagnosticiran 2020. godine.

Britanski pjevač Tom Parker, zvijezda popularnog boy-benda The Wanted, preminuo je u dobi od 33 godine nakon teške bitke s tumorom na mozgu, piše Daily Mail.

Pogledaj i ovo showbuzz Mladi i neobuzdani Raskalašena zabava nasred ulice!

Tužnu vijest potvrdila je njegova supruga Kelsey Hardwick (32), a pjevač je iza sebe ostavio i njihovo dvoje djece, dvogodišnju Aureliju i jednogodišnjeg Bodhija.

"Teška srca potvrđujemo da je Tom preminuo u miru ranije danas, okružen cijelom svojom obitelji. Srca su nam slomljena. Tom je bio centar našeg svijeta i ne možemo zamisliti život bez njegova zaraznog osmijeha i energične prisutnosti", poručila je Tomova udovica.

Pjevaču je tumor dijagnosticiran 2020. godine, a tada su mu liječnici rekli da mu je ostalo samo 18 mjeseci života. O svemu je obavijestio i svoje fanove na Instagramu.

"Bok svima, vrijeme je da otkrijem zbog čega nisam ništa objavljivao na društvenim mrežama posljednjih tjedana. Ne postoji lagan način da ovo kažem, ali nažalost dijagnosticirali su mi tumor na mozgu i već sam na liječenju. Umjesto da šutim o svemu, odlučio sam u jednom intervjuu otkriti sve što se događa. Supruga i ja smo u šoku, ali borit ću se protiv bolesti koliko god mogu. Ne želimo sažaljenje, već pozitivnost i ljubav. Bit će ovo teška bitka, ali uz vašu potporu i ljubav pobijedit ću ovo", napisao je pjevač tada. Odlučio se za kemoterapiju, koju su mu liječnici preporučili.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Tom Parker (@tomparkerofficial)

Parker je tada dao intervju za britanski časopis OK! skupa sa svojom suprugom Kelsey Hardwick, u kojem su otkrili kako su im liječnici priopćili da je ovaj tumor najgori mogući scenarij te da je terminalan.

Pjevač je prošli tjedan na svojem Instagramu najavio kako će napisati knjigu o svojoj bitci te se do kraja nadao kako će je dobiti.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Umri muški (Foto: Profimedia) Bruce Willis i Emma Heming (Foto: Getty Images) Demi Moore i Bruce Willis (Foto: Profimedia) +0 Bruce Willis (Foto: Profimedia) Celebrity Bruce Willis povlači se iz glume zbog ozbiljnih zdravstvenih problema, vijest je potvrdila njegova obitelj

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene