Tužna vijest

Preminuo legendarni Meat Loaf, na sceni je bio više od 60 godina, a pamtit ćemo ga i po ulogama u kultnim filmovima

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Meat Loaf je imao karijeru dužu od šest desetljeća, a preminuo je okružen obitelji i prijateljima u dobi od 74 godine.

Nagrađivani glazbenik i glumac Michael Lee Aday, poznatiji kao Meat Loaf, preminuo je u dobi od 74 godine, objavljeno je na njegovu službenom Facebooku.

Tijekom bogate karijere, koja je trajala više od šest desetljeća, prodao je više od 100 milijuna albuma diljem svijeta i glumio u 65 filmova.

"Srca su nam slomljena što moramo objaviti da je nezamjenjivi Meat Loaf preminuo večeras okružen svojom suprugom Deborah, kćerima Perl i Amandom te bliskim prijateljima. Znamo koliko je značio mnogima od vas i zahvalno smo za svu ljubav i podršku dok tugujemo zbog gubitka ovog velikog umjetnika i prekrasnog čovjeka", piše, između ostaloga, u objavi koju je podijelila njegova obitelj.

Vijest je rastužila brojne obožavatelje.

 
Meat Loaf je rođen 27. rujna 1947. godine u Teksasu, a karijeru je započeo krajem 60-ih u bendu Meat Loaf Soul. Meat Loafov album Bat Out of Hell jedan je od 35 najprodavanijih albuma u povijesti SAD-a, a osim glazbene, ostvario je i bogatu glumačku karijeru s ulogama u kultnim filmovima poput "Fight Club", "Focus", "Rocky Horror Picture Show", "Black Dog" i "Wayne's World".

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Ivano Balić (Foto: Instagram) Ivano Balić (Foto: Instagram) +0 Ivano Balić (Foto: Instagram) Celebrity Ivano Balić bivšu suprugu oženio je jako mlad, a nakon razvoda je pronašao sreću s lijepom odbojkašicom Mirelom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene