Velika tuga

Mlada srpska glumica preminula u 22. godini, tužnu je vijest potvrdila shrvana kolegica: "Hvala ti što si bila tu"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dostana Nikolić preminula je u 22. godini života od posljedica akutne leukemije.

Mlada srpska glumica Dostana Nikolić preminula je u 22. godini života nakon što je izgubila tešku borbu protiv opake bolesti, točnije akutne leukemije.

Tužnu je vijest putem društvenih mreža potvrdila njezina profesorica i glumica Danijela Vranješ.

"Putuj, lijepi naš anđele. Hvala ti što si bila tu. Dostana Nikolić", napisala je Danijela na svojem profilu na Instagramu uz njihovu zajedničku fotografiju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danijela Vranjes (@vranjesd)

Prema pisanju nova.rs-a, Dostanini kolege glumci su nedavno putem društvenih mreža pokrenuli akciju darivanja krvi koja joj je bila potrebna, no nažalost bolest je bila jača.

Dostana je glumila u nekoliko serija u Srbiji koje su prikazivanje u Bosni i Hercegovini, od kojih su najpopularnije "Urgentni centar" i "Pansion Evropa", a studirala je na Akademiji umjetnosti u Novom Sadu.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Rihanna (Foto: Profimedia) Rihanna (Foto: Instagram) Rihanna (Foto: Instagram) Rihanna (Foto: Profimedia) +10 Rihanna (Foto: Instagram) Celebrity Rihanna u 34. godini čeka prvo dijete, sretnu je vijest potvrdila golišavim izdanjem i pokazala trudnički trbuh!

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Charlize Theron (Foto: Profimedia) Charlize Theron (Foto: Profimedia) Charlize Theron Charlize Theron +11 Charlize Theron (Foto: Instagram) Celebrity Slavna ljepotica sina odgaja kao djevojčicu, a sada je objavila i njihovu rijetku fotografiju pa izazvala lavinu reakcija

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene