Tužna vijest

Preminula pjevačica popularne ženske grupe, u dobi od 39 godina izgubila je bitku s teškom bolesti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sarah Harding koja se proslavila s britanskom grupom Girls Aloud preminula je od raka dojke.

Pjevačica Sarah Harding izgubila je bitku s teškom bolesti i preminula u dobi od 39 godina, javlja The Sun.

U rujnu prošle godine dijagnosticiran joj je uznapredovali stadij raka dojke, a bolest joj se brzo proširila i na ostale dijelove tijela. Vijest o smrti pjevačice na Instagramu je potvrdila njezina majka Marie uz dirljivu fotografiju svoje kćeri.

"S dubokom tugu u srcu javljam da je moja prekrasna kći Sarah nažalost preminula", napisala je majka pjevačice.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sarah Harding (@sarahnicoleharding)

Sarah se proslavila s britanskom grupom Girls Aloud u kojoj je pjevala od 2002. do 2013. godine, zajedno sa Cheryl Cole, Nadine Coyle, Nicolom Roberts i Kimberley Walsh.

Zatim je 2018. godine je potpuno nestala iz javnosti, a nakon dvije godine šutnje, na Instagramu je s fanovima objavila da se bori sa zloćudnim rakom.

O svojoj bitki s rakom progovorila je i u memoarima "Hear Me Out", koje je objavio The Times, a u njima je priznala i da su joj doktori rekli kako vjerojatno neće dočekati sljedeći Božić.

Pjevačica je za Times ispričala i da je odgađala posjete liječniku zbog pandemije, te se nadala da će njena priča potaknuti druge da ne naprave isto.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Jessica Chastain i Gian Luca Passi de Preposulo (Foto:Getty Images) Jessica Chastain i Gian Luca Passi de Preposulo (Foto:Getty Images) Jessica Chastain i Gian Luca Passi de Preposulo (Foto:Getty Images) Jessica Chastain i Gian Luca Passi de Preposulo (Foto: Profimedia) +2 Jessica Chastain i Gian Luca (Foto: AFP) Celebrity Svi bruje o očitoj kemiji između udane glumice i oženjenog glumca, dok su daleko od svojih supružnika među njima frcaju iskre!

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Val Kilmer (Foto: AFP) +0 Cher (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Prvo su bili prijatelji, pa strastveni ljubavnici, a njihova je veza svima bila šok zbog jednog tada bizarnog razloga

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene