Nikome nije svejedno

Frka pred drugo polufinale: Jedan predstavnik pozitivan na koronu, srpske predstavnice bore se za prolaz, idu li u finale?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Predstavnici Islanda neće nastupiti u polufinalu Eurosonga zbog korone jer jedan član njihove grupe Daði Freyr & Gagnamagnið je pozitivan na koronavirus.

Još nas nekoliko sati od druge polufinalne večeri Eurosonga u kojem nastupaju i predstavnice susjedne nam Srbije, grupa Hurricane s pjesmom "Loco Loco", no organizatori natjecanja oglasili su se sa zabrinjavajućim vijestima o koronavirusa među natjecateljima.

Pogledaj i ovo Raiven Poslušajte pjesmu! Susjedi su odabrali svoju predstavnicu za Eurosong, mnogi joj predviđaju dobar plasman: ''Ovo je remek-djelo!''

Naime, nakon što je sve šokirala vijest da zemlja domaćin, odnosno njezin predstavnik, Duncan Laurence neće nastupiti u finalu jer je pozitivan na koronu sve je zabrinula i činjenica da večeras fizički neće biti prisutni ni islandski predstavnici Daði Freyr & Gagnamagnið nakon što je klavijaturist Jóhann Sigurður također dobio pozitivan nalaz. Tako ćemo umjesto nastupa uživo, gledati snimku s druge tehničke probe.

"Žao mi je zbog cijele situacije. Toliko smo se veselili ovome. Osećam se dobro, ali moram poštovati protokol", izjavio je Jóhann za službenu stranicu Eurosonga.

U slučaju prolaska u finale, također neće moći nastupiti fizički nego će ponovno biti prikazana snimka s probe.

Osim Srbije i Islanda, u drugoj polufinalnoj večeri gledat ćemo i predstavnike San Marina, Estonije, Češke, Grčke, Austrije, Poljske, Moldavije, Gruzije, Albanije, Portugala, Bugarske, Finske, Latvije, Švicarske i Danske.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Duncan Laurence (Foto: Getty Images) Duncan Laurence (Foto: Getty Images) Duncan Laurence (Foto: Screenshot Youtube) +0 Duncan Laurence (Foto: Screenshot Youtube) Celebrity Zemlja domaćin Eurosonga bez predstavnika u finalu, Duncan Laurence neće nastupiti, a razlog za to je itekako opravdan

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Jena Frumes (Foto: Screenshot/Instagram) Zanimljivosti Nikome nije jasno da je rodila prije tjedan dana, kada vidite kako izgleda njezin trbuh bit će vam i jasno zašto

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene