Izašao je i spot

Poslušajte pjesmu s kojom će se atraktivne Srpkinje predstaviti na Eurosongu. Je li vam bolja "Loco Loco" ili "Tick-Tock"?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Objavljena je pjesma "Loco Loco" s kojom će ženski sastav Hurricana predstaviti Srbiju na ovogodišnjem Eurosongu.

Ovogodišnje predstavnice Srbije na Eurosongu, ženska skupina Hurricane, predstavile su pjesmu s kojom će u svibnju nastupiti u Rotterdamu.

Pogledaj i ovo Hurricane Tko je po vama najbolji? Srbija kreće s izborom za svoju pjesmu Eurovizije: Evo tko su favoriti, jedno ime je već poznato javnosti

Pjesmu "Loco Loco" možete poslušati na službenom YouTube kanalu Eurosonga, a atraktivni trio, koji čine Sanja Vučić, Ivana Nikolić i Ksenija Knežević, snimio je i videospot.

Naša predstavnica Albina Grčić s pjesmom "Tick-Tock" trenutno se na kladionicama nalazi na 23., a Hurricane su na 26. mjestu. Koja je vama bolja?

Koja vam se pjesma više sviđa?

  • "Tick-Tock" - Albina
  • "Loco Loco" - Hurricane

Ukupno glasova:

"Loco Loco" su producirali Darko Dimitrov i Nemanja Antonić, koji je producirao i pjesmu "Hasta la vista" s kojom su prošle godine pobijedile na Beoviziji, no nisu je imale priliku izvesti na Eurosongu jer je zbog pandemije koronavirusa bio otkazan.

Ove su godine iz televizijske kuće RTS odlučili su kako neće raditi novu Beoviziju pa je djevojkama napisana nova pjesma.

"Koncept koji ove godine predstavljamo Europi je Eurosong pjesma, ali ne samo to - pjesma je klupska i moderna, spremna za radiopostaje diljem Europe. Nemanja je ubacio sjajne eurovizijske elemente, što je dobro, a naglasak je na pjevanju i plesu, što znači da će pjesma zadovoljiti kriterije publike i stručnog žirija", kazao je Dimitrov.

Djevojke su poharale Balkan svojim glasom i stasom otkad su se oformile kao r'n'b pop ženska skupina, a jedno vrijeme čak su odbijale pjevati na materinskom jeziku. Domaćoj su publici već dobro poznate, a njihov službeni profil na Instagramu trenutačno prati više od 230 tisuća ljudi.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Eva Mendes (Foto: Instagram) Eva Mendes (Foto: Instagram) Eva Mendes (Foto: Instagram) Eva Mendes (Foto: Instagram) +12 Eva Mendes (Foto: Profimedia) Nekad i sad Ljepotica za kojom mnogi žale: Zbog zgodnog supruga povukla se iz medija i uživa daleko od znatiželjnih pogleda

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene