Nisu odustajali

Liječnici su plakali kao kiša dok su se borili za Balaševićev život, ali spasa nije bilo

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Liječnici su pokušali sve napraviti da spase život Đorđu Balaševiću, no nažalost nisu mu mogli nikako pomoći, a plakati nisu prestajali.

Đorđe Balašević se prije odlaska u bolnicu liječio desetak dana kod kuće od upale pluća, prije nego mu se stanje naglo pogoršalo, no onda jei morao biti prebačen u bolnicu.

Pogledaj i ovo Đorđe Balašević Slavio bi okrugli rođendan Osvanula dosad neviđena fotografija neprežaljenog Đorđa Balaševića: "Običan, a vječan!"

Liječnici su ga u Institutu za plućne bolesti u Sremskoj Mitrovici smjestili na odjel intenzivne njege gdje je bio u stabilnom stanju, no onda su ga prebacali na odjel gdje se nalaze bolesnici zaraženi koronavirusom, prenosi Kurir.

No onda mu se stanje naglo pogoršalo i morali su ga intubirati i staviti na respirator.

"Srce je otišlo ispod 50 otkucaja u minuti. Liječnici su mu odmah ugradili pejsmejker kojim se regulira srčani ritam. Ali, nažalost, nakon pola sata srce je stalo. Liječnici su ga sat i pol vremena pokušavali reanimirati. Radili su elektroškovi, adrenalin mu je davan bez prestanka, pokušavali su ga spasiti i plakali su svi kao kiša dok su se borili za njegov život. Ali spasa nije bilo. Ravna linija nije se pomaknula. Iako je svima bilo jasno da su ga izgubili, nisu odustajali. Dodavali su i dodavali adrenalin, ali na kraju su, shrvani, morali stati. Satima poslije toga svi su plakali", izjavio je neimenovani izvor za Kurir.

Đorđe Balašević preminuo je u 68. godini od posljedica upale pluća, a bio je pozitivan i na koronavirus. Prije dvije godine doživio je infarkt nakon čega su mu liječnici ugradili stent.

Njegov posljednji ispraćaj vjerojatno će biti održan u ponedjeljak na groblju u Novom Sadu, gdje će biti proglašen i dan žalosti.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Đorđe Balašević nastupio u Spaladium Areni (FOTO: Miranda Cikotic/PIXSELL) - 3 Zanimljivosti Balaševićev život obilježila je tragedija o kojoj nije mogao ni pričati, a malo tko zna zašto mjesec dana nije vidio tek rođenu kćer

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene