Hoće li biti ljubomornih?

Seksi Talijan podijelio i poznate Hrvatice, evo tko kaže da je baš bezveze, a tko mu baš i ne može odoljeti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Damiano David izazvao je tisuće reakcija nakon pobjede na Eurosongu i vruća je tema mnogih dama, pa tako i nekih poznatih Hrvatica koje su na društvenim mrežama otkrile što misle o njemu.

Cijela Europa pa tako ni Hrvatska ne prestaje pričati o talijanskom pjevaču Damianu Davidu koji je sa svojom grupom Maneskin pobijedio na ovogodišnjem Eurosongu.

Pogledaj i ovo Dino Dvornik i Ella Dvornik ''bio je muškarac u svakom smislu'' Ella Dvornik objavila stari video pokojnog oca: ''Nemate pojma koliko mi nedostaje, ovo nije čovjek, on je ljudina''

22-godišnji Damiano ostavio je dojam i na poznate Hrvatice koje su svoje mišljenje o njemu odlučile javno podijeliti. Tako su neke priznale da ih je u potpunosti očarao, dok je nekima skroz bezveze.

Influencerica Ella Dvornik na svom je profilu na Instagramu podijelila njegovu fotografiju na kojoj pozira u suknji i otkrila da je na nju ostavio dobar dojam.

"Za dobrim konjem prašina se diže. Uvijek i zauvijek. To je pravilo za sva vremena", napisala je Ella.

Sličnog je mišljenja i pjevačica grupe Magazin Andrea Šušanjara, koja je i sama imala priliku okušati se na Eurosongu.

"Nemojte to shvatiti tako ozbiljno", citirala je Damianove riječi s press konferencije uz fotografiju na kojoj razgolićen diže noge u zrak i nazdravlja pjenušcem.

Jedna od onih koje Damiano nije uspio očarati je voditeljica i glumica Mirna Maras.

"Evo ja ne znam, možda ne vidim dobro. To je lik o kojem svi pričaju?! Žene poludjele. Lastane, je li sa mnom sve u redu ako kažem da je bezvezan?", pitala se Mirna.

Glumica Bojana Gregorić Vejzović otkrila je pak da su ju neki usporedili s popularnim Talijanom i to kada nosi masku za svoju predstavu "Obavezan smjer", a ona je to shvatila kao kompliment.

"Najljepši kompliment ikada", napisala je Bojana, iako isprva nije znala tko je zapravo on.

Nakon finala Eurosonga društvene mreže preplavila je snimka na kojoj je izgledalo kao da Damiano šmrče nešto sa stola u takozvanoj zelenoj sobi, a nakon što se našao na meti optužbi da je konzumirao drogu, podvrgnuo se testu koji je bio negativan i potvrdio njegove tvrdnje da je samo skupljao razbijeno staklo.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Brkić s kolegama (FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL) +0 Ivana Brkić (FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL) Zanimljivosti Njezine zarazne hitove još i danas pjevuši cijela regija, no ona se odlučila odreći slave i potpuno se povukla iz svega!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene