Sprovod na Lovrincu

Tužan dan u gradu pod Marjanom: Goran Ivanišević ispratio sestru Srđanu na posljednji počinak

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sestra Gorana Ivaniševića, Srđana, preminula je ranije ovog mjeseca nakon duge i teške bolesti.

4. listopada svijet je napustila sestra umirovljenog teniskog asa Gorana Ivaniševića.

Pogledaj i ovo Nives i Goran Ivanišević - 2 Najskladniji domaći par! Evo kakav je poklon Goran Ivanišević dao svojoj lijepoj supruzi, ovih dana slave jedan poseban datum!

Srđana Ivanišević preminula je u 53. godini života nakon duge i teške borbe s opaskom bolešću. Nakon što je u jutranjim satima operirana, Srđana je ipak izgubila životnu bitku.

Javnosti je bilo poznato da je Srđana bolovala od raka, a Goran je upravo svoju sestru dugo isticao kao najveći motiv za uspjeh.

Tako je jednom prilikom priznao da je osamdesetih godina prošlog stoljeća počeo igrati tenis zbog sestre oboljele od raka. Naime, teška bolest Srđani je dijagnosticirana 1988. godine, a Goran je dan kada je saznao za sestrinu bolest opisao kao jedan od najtežih dana u svom životu.

"Jedan od najgorih dana u mom teniskom životu dogodio se koncem 1988. godine. Prije nego što sam otišao, otac mi je rekao: "Vidi, imam loše vijesti, sestra ti je bolesna, moramo se posvetiti njoj, sad si sam". Tretmani za tu vrstu bolesti, od koje je umiralo mnogo ljudi, bili su jako skupi i te noći nisam spavao. Međutim, otišao sam za Australiju i izgubio u finalu kvalifikacija za Adelaide. Ipak, upao sam u izravni ždrijeb za Australian Open i postao prvi igrač koji je iz kvalifikacija stigao do četvrtfinala", rekao je tada Goran.

U Splitu je danas održan posljednji ispraćaj voljene Srđane na kojem su se okupili brojni prijatelji i članovi obitelji, a Goranu je najveća podrška u teškim trenucima bila supruga Nives

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Selena Gomez (Foto: Instagram) Selena Gomez (Foto: Instagram) Selena Gomez (Foto: Profimedia) Selena Gomez (Foto: Getty Images) +7 Selena Gomez (Foto: AFP) Celebrity Fanovi se zabrinuli za omiljenu pjevačicu zbog fotografije koju je objavila nakon što joj se bivši oženio

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene