U najužem krugu

Posljednji ispraćaj Đorđa Balaševića ipak će biti ranije nego što se mislilo, u Novom Sadu proglašen dan žalosti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mediji iz susjedne Srbije prenose kako će posljednji ispraćaj Đorđa Balaševića ipak biti održan danas, a ne u ponedjeljak kako je isprva bilo rečeno.

Nakon što se prema prvim informacijama posljednji ispraćaj legendarnog Đorđa Balaševića trebao održati u ponedjeljak, Blic neslužbeno doznaje da će to ipak biti danas.

Pogledaj i ovo Zadar: Posljednji ispraćaj Davida Ricova - 1 svi u suzama Tužni prizori s posljednjeg ispraćaja prerano preminulog zadarskog pjevača, pogledajte koliko se ljudi došlo oprostiti od njega

Obitelj je odlučila da će Đorđa na posljednji počinak ispratiti u najužem krugu, a u Novom Sadu proglašen je dan žalosti kako je bilo i ranije najavljeno.

"Na jutrošnjem sastanku donesena je odluka da u nedelju, 21. veljače, proglasimo Dan žalosti u Novom Sadu povodom smrti velikog Đorđa Balaševića. Ugasili smo svjetla na Gradskoj kući kako bismo iskazali bol i tugu s obitelji. Ovo je težak trenutak za obitelj Balašević, ali i za cijeli grad, državu i regiju. Novi Sad neće biti više isti posle njegove smrti", napisao je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević na svom facebook profilu. 

Vućević je bio najavio već da će da će dan žalosti biti proglašen na dan posljednjeg ispraćaja, kad obitelj donese odluku o istom.

To je nešto kasnije potvrđeno i za Tanjug iz gradske uprave Novog Sada: "Ðorđe Balašević bit će pokopan danas u krugu obitelji, bez prisustva medija i prema želji obitelji komemoracija neće biti održana”.

Đorđe Balašević preminuo je u 68. godini života nakon komplikacija zbog upale pluće, a bio je pozitivan i na koronavirus.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene