dugo je prošlo

Sjećate se nje? Domaća manekenka je svojom ljepotom osvojila čitav svijet, a onda se potpuno povukla iz javnog života

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kristina Sajko domaća je manekenka koja je ostvarila zavidnu internacionalnu karijeru, nakon koje se posvetila obiteljskom životu.

Naša bivša manekenka Kristina Sajko nekoć je žarila i palila svjetskim modnim pistama, a bila je jedna od najuspješnijih domaćih ljepotica s blistavom karijerom izvan Lijepe naše.

Ovih dana su se pojavile fotografije otprije 17 godina s modne revije koju je između ostalih nosila i Kristina, a manekenka je blistala u hotelu Sheraton dok je nosila kreacije poznatog dvojca Envy Room.

Sajko, koju je modni dizajner John Galliano prozvao Psycho jer se tako izgovara njezino prezime na engleskom, nosila je modne revije u Parizu, Milanu i New Yorku. Kristina je inače 2010. pobijedila u američkom showu ‘Project Runway’ koji je vodila manekenka Heidi Klum, no nakon toga je umjesto karijere izabrala majčinstvo.

Jednom je prilikom prije par godina za domaće medije istaknula kako nije požalila što se posvetila obitelji, a potpuno se povukla iz domaćeg javnog života.

Udala se za Luku Dvornika, poduzetnika iz Splita, s kojim ima troje djece, a u nekoliko je navrata komentirala kako bi se voljela jednoga dana vratiti u Hrvatsku sa svojom obitelji.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Antea Kodžoman (Borna Filic/PIXSELL) +0 Antea Kodžoman (Foto: PR) Celebrity Domaća ljepotica nekoć je punila medije burnim životom, a još danas se svi okreću za njom gdje god da se pojavi

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene