bravo za roditelje!

Lejla i Tarik ponosni na gestu svoga sina za koju ga je pohvalila nepoznata žena: "Puno srce i pune oči suza"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lejla i Tarik Filipović komentirali su potez svoga sina o kojem je progovorila nepoznata žena na svom profilu na Facebooku.

Lejla i Tarik Filipović ne kriju ponos nakon što je nepoznata žena u objavi na Facebooku pohvalila njihova starijeg sina i način na koji su ga odgojili. 

Pogledaj i ovo Tarik Filipović - 4 Rijetki bi se usudili Tarik Filipović za fotku je uhvatio opasnu životinju pa se našalio: ''E tu sam mu nabio komplekse, zato me i ne gleda!''

"Pun bus, najviše školarci (peti i sedmi razred). Ulazi djedica, minimalno 85 godina. Nitko ni da bi pomislio ustati. Jedan ga dječak pogledava i vrlo brzo ustaje. Djed je bio okrenut leđima i nije vidio da mu se oslobodilo mjesto i dječak mu se obraća i govori da sjedne. Dječak je sin Lejle i Tarika Filipovića. Bravo za roditelje, može im biti na ponos. A meni je uljepšao dan", napisala je. 

Ubrzo su se supružnici oglasili o tome na svojim Instagram storyjima. "Vi ste nama uljepšali dan. Srce kao kuća", napisala je Lejla i stavila hashtag ponosna mama. 

"Mala gesta našeg dječaka, meni kao tati puno srce i pune oči suza", napisao je Tarik.

Inače, Lejla je od 2007. u braku s Tarikom te imaju sinove Armana i Dinu. Bivša misica u prvom braku s Dadom Majolijem dobila je sina Dinu, koji je prošle godine proslavio 17. rođendan, a Filipović se odlično slaže s njim i tretira ga kao vlastito dijete. 

"Klinci rastu, zdravi smo i to je jedino važno. A recepta za ljubav nema, kao što je nitko nije uspio ugurati u definiciju. Ljubav mijenja oblike, ali zato poštovanje, razumijevanje i kompromis moraju biti kao najčvršći temelji", rekao nam je Tarik prošle godine u intervjuu o svom braku dugom 13 godina te o djeci. 

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Antonija Šola - 2 Antonija Šola - 3 +0 Antonija Šola Celebrity Nikad ljepša Antonija Šola pozirala u haljini zanimljiva izreza, zbog njezina mladolikog izgleda teško je povjerovati da ima 42 godine

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Irina Shayk i Riccardo Tisci (Foto: Instagram) +0 Irina Shayk i Riccardo Tisci (Foto: Profimedia) Celebrity Pred njezinom ljepotom pokleknula su tri poznata frajera, a novog dečka i nju čak su povezivali s istim muškarcem

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene