Kakvi su vam dojmovi?

Atraktivne Srpkinje poharale su binu, pogledajte njihov nastup u drugoj polufinalnoj večeri Eurosonga!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U drugoj polufinalnoj večeri Eurosonga nastupila je grupa Hurricane iz susjedne Srbije s pjesmom "Loco Loco".

Grupa Hurricane predstavila je Srbiju na drugoj polufinalnoj večeri Eurosonga u roterdamskoj Ahoy areni s pjesmom "Loco Loco".

Pogledaj i ovo showbuzz Vrištale od sreće! Marija Šerifović objavila video prvih reakcija na finale Eurosonga, u samo nekoliko minuta pogledalo ga je više od 50 tisuća ljudi!

Odjevene u svjetlucave crne čipkaste kostime, Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić užarile su atmosferu na natjecanju te su poput pravog uragana poharale pozornicu svojim plesnim pokretima.

Istaknule su se i jer su, za razliku od većine, pjevale na materinjem jeziku, a hoće li im to donijeti dodatne bodove, pokazat će glasovi na kraju večeri.

Djevojke iz Srbije nastupile su devete po redu.

Mjesta u finalu ima za još 10 zemalja, a ako Srbija prođe dalje, bit će jedina zemlja iz regije kojoj je to ove godine uspjelo, nakon što je u prvom polufinalu ispala naša Albina te predstavnici Slovenije i Sjeverne Makedonije.

Inače, pjesmu "Loco Loco" producirali su Darko Dimitrov i Nemanja Antonić, koji je i producent pjesme "Hasta la vista" s kojom su djevojke prošle godine pobijedile na Beoviziji, no nisu je imale priliku izvesti na Eurosongu jer je zbog pandemije koronavirusa bio otkazan.

Ove su godine iz televizijske kuće RTS odlučili su kako neće raditi novu Beoviziju pa je hurikankama napisana nova pjesma.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene