Ne odustaje!

U 50. godini izaziva zavist savršenim tijelom, ali nove fotke pokazuju da ni njoj ne ide sve baš tako lako!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Brooke Burke odradila je trening na terasi i privukla poglede, a u nekim trenucima bilo je vidljivo da se muči s pojedinim vježbama.

Playboyev model i glumica Brooke Burke poznata je po svojoj odličnoj formi u 50. godini, a najnovije fotografije pokazale su da ni njoj sve vježbe ne idu baš lako. 

Pogledaj i ovo showbuzz Mlađe joj zavide! Prije 16 godina snimila je vruću naslovnicu Playboya, ali mnogi se slažu da danas u 50. godini izgleda bolje nego tad

Brooke, koja je fitness trenerica, uhvaćena je kako trenira na terasi u Malibuu. Istaknula je svoju istreniranu figuru u plavim tajicama i sportskom grudnjaku te majici bez rukava. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brooke Burke (@brookeburke)

Dok je Burke odrađivala vježbe, na njezinu licu vidjelo se da se s nekima muči. Posebno joj je teška bila jedna u kojoj klečala na desnoj nozi, a lijevu podizala.

Više fotografija pogledajte ovdje. 

Inače, Brooke je u vezi s agentom za prodaju nekretnina Scottom Rigsbyjem, a iza sebe ima dva braka. Prvi muž joj je bio kirurg Garth Fisher (61), s kojim je dobila kćeri Sierru i Neriah (20). Nakon njega je bila u braku sa zvijezdom "Spasilačke službe" Davidom Charvetom (48), s kojim ima sina Shaya (12) i kćer Heaven (13).

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene