Opa!

Novi imidž atraktivne uraganke pao je u drugi plan zbog tijesnog korzeta koji je naglasio njezine bujne atribute

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pjevačica Ivana Nikolić iz grupe Hurricane na zadnjem se nastupu pojavila s novom frizurom, no svu pažnju ukrao je njezin izazovni stajling.

Djevojke iz grupe Hurricane postale su atrakcija u regiji otkako na ovogodišnjoj Euroviziji predstavljale Srbiju, a od tada imaju i pune ruke posla.

Pogledaj i ovo showbuzz Otkrile i što će biti kasnije! Glasine su potvrđene! Razilaze se djevojke koje su prošle godine osvojile Europu, evo što su otkrile u službenom priopćenju

Tako su ovaj tjedan nastupile na rođendanu jednog shopping centra u Beogradu, gdje je najviše pažnje privukla Ivana Nikolić.

Ona je za nastup osvježila svoj imidž šiškama, no zbog seksi outfita rijetki su joj gledali u kosu. Nosila je pripijeni crni kombinezon koji je upotpunila kožnim korzetom pa su u prvom planu bile njezine obline, a posebice bujni dekolte.

Druge dvije pjevačice iz grupe, Sanja Vučić i Ksenija Knežević, također su složile izazovne stajlinge, a kako su sve tri izgledale, pogledajte u našoj galeriji.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Viktorija Đonlić Rađa (Foto: Dnevnik.hr) +0 Viktorija Rađa Nekad i sad Viktorija Rađa se prisjetila kako je izgledala na izboru za Miss Hrvatske 1995. godine, s njom na fotki je još jedna poznata dama

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene