Atraktivna plavuša

Odradila je vatreni nastup nakon duge stanke, a usput je i grudi izložila pogledima u čipkastom grudnjaku

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ana Kokić nastupila je na jednom od najpopularnijih mjesta za izlaske u Beogradu, a njezin kombinezon sa seksi dekolteom bio je pun pogodak.

Ana Kokić (39) nastupila je prvi put nakon popuštanja mjera zbog padnemije koronavirusa i užarila atmosferu na splavu "Na Vodi Kafana". 

Riječ je o jednom od najpopularnijih mjesta za izlaske u Beogradu, a osim svojim pjevanjem srpska pjevačica oduševila je obožavatelje i seksi stajlingom. Ana je obukla satenski kombinezon na kojem je otkopčala gornje gumbe i izložila pogledima svoje grudi u čipkastom grudnjaku. 

Rijetko tko je ostao ravnodušan na njezin atraktivan izgled, a Kokić je uz tu odjevnu kombinaciju uskladila maramu na glavi. 

Inače, Ana je glazbenu karijeru započela kao član manje poznate dance-pop grupe Energija, s kojom je izdala tri albuma. Pjevačica je stekla popularnost 20006. svojim albumom "Mojne mala". 

Kokić je od malih nogu pokazivala interes za glazbu pa joj je otac kupio sintesajzer. Završila je Geološku i hidrometeorološku školu Milutin Milanković i upisala srednju glazbenu školu u Beogradu. Šest godina svirala je klavir, a kako su pisali srpski mediji, roditelji joj nisu mogli kupiti taj instrument zbog loše financijske situacije. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Kokic (@anakokicmusic)

Kada je imala 15 godina, njezini otac i majka su se razveli. Nakon toga je samo mama uzdržavala Anu i njezinu sestru, a prema pisanju srpskih medija, s ocem nisu ostale u kontaktu. 

Pjevačica iza sebe ima brak s vaterpolistom Nikolom Rađenom (36), od kojeg se razvela 2019. Bivši supružnici imaju kćeri Teu (12) i Niku (11). Srpski mediji pisali su kako je razlog njihove rastave bilo to što Nikola varao Anu, a oni to nikad nisu komentirali. 

Kokić je za razliku od mnogih zvijezda otvorena o svojim estetskim zahvatima i priznala je da je povećala usne. 

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Madalina Ghenea (Foto: AFP) Madalina Ghenea (Foto: AFP) +0 Madalina Ghenea (Foto: Profimedia) Celebrity Najnovije fotke objasnile su zašto je na nju rijetko koji muškarac imun, a na Instagramu je prati više od milijun ljudi

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene