tužna vijest

Iznenadna smrt popularnog pjevača šokirala sve, sućut obitelji izrazili premijer, ali i Eurosong: "Zauvijek ćeš biti u našim srcima"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Armenski pjevač Hayko predstavljao je svoju zemlju na Eurosongu 2007. godine, a preminuo je u 49. godini od posljedica koronavirusa.

Armenski glazbenik Hayko preminuo je u 49. godini od posljedica koronavirusa, javlja Radio Times. Pjevač čije je puno ime Hayk Hakobyan prošloga je tjedna objavio da se zarazio koronavirusom, a završio je u bolnici u gradu Yerevan.

Eurosong je na svojim službenim kanalima objavio službenu izjavu. "Jako nam je žao čuti da je armenski glazbenik Hayko preminuo. Hayko je svoju zemlju predstavljao na Eurosongu 2007. godine pjesmom "Anytime you need", a plasirao se na osmo mjesto. Zauvijek ćeš biti u našim srcima", stoji na službenom Twitteru Eurosonga.

Sućut njegovoj obitelji izrazio je i armenski premijer Nikol Pashinyan, koji je istaknuo kako je Hayko bio jedan od najvećih promotora moderne armenske glazbe. "Njegov izričaj obožavaju mnogi, a zauvijek će ostati važnim dijelom armenske glazbe", zaključio je.

Hayko je imao bogatu karijeru u svojoj zemlji, gdje je bio proglašen i najboljim pjevačem na tamošnjoj nacionalnoj dodjeli nagrada 2003. i 2006. godine.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Pierce Brosnan i Keely Shaye-Smith (Foto: AFP) Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Pierce Brosnan (Foto: Profimedia) +7 Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Celebrity Vrijeđali su je zbog punijeg izgleda, ali slavni šarmer je i nakon 20 godina braka vjeran samo njoj i staje u njezinu obranu

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša, Marina Tucaković (FOTO: Instagram) Marina Tucaković (FOTO: Pixell) Goran Bregović, Severina, Marina Tucaković (FOTO: Pixell) +0 Marina Tucaković (FOTO: Instagram) Celebrity Sahranjena Marina Tucaković: Ispunjena joj je posljednja želja, od nje se oprostile neutješne glazbene zvijezde

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene