otkrila s kime je došla

Samozatajna ljepotica čije su scene seksa obišle svijet doputovala u Istru, pohvalila se boravkom u luksuznom hotelu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Phoebe Dynevor otkrila je na Instagram storyju da je stigla u Istru u društvu prijateljice.

Phoebe Dynevor (26), koja se prošle godine proslavila u popularnoj seriji "Bridgerton", otkrila je da uživa u Istri. 

Pogledaj i ovo Pete Davidson (Foto: Profimedia) zbog nje se uozbiljio? Pala je na muškarca kojemu su ekspresno propale veze s nekoliko ljepotica, a s njom je spreman i na velik korak

Glumica je podijelila na Instagram storyju fotografiju s delicijama i vinom na kojoj je otkrila da boravi u luksuznom vinskom hotelu i restoranu u mjestu Bale. S njom je stigla i prijateljica i kolegica Sabrina Bartlett (29). 

Dynevor je samo jedna u nizu svjetskih zvijezda koje su stigle na našu obalu i odlična su reklama za hrvatskih turizama, a nedavno je doputovao i Harrison Ford koji je u Dubrovniku. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PD 🌗 (@phoebedynevor)

Inače, Phoebe je prije nekoliko dana uhvaćena kako šeta Londonom i osim ulogom u hit-seriji posljednjih mjeseci je u središtu pozornosti zbog veze s komičarem Peteom Davidsonom (27). Navodno im je odnos sve ozbiljniji i on se planira preseliti u Englesku. 

Dynevor je početkom srpnja prestala skrivati svoju vezu s Peteom o kojoj se šuškalo od ožujka i pojavila se na tribinama na teniskom meču na Wimbeldonu. Romantike i nježnosti među njima nije nedostajalo, a mnogi znatiželjni pogledi bili su usmjereni na njihov dio tribine. Neprestano su se nježno dodirivali, ljubili i grlili, a zamolili su i ženu koja je sjedila pored njih da ih zajedno fotografira.

Nedavno se počelo šuškati da je Phoebina i Peteova veza sve ozbiljnija i da se on planira preseliti iz Amerike u London. Inače, zanimljivo je da se glumica svidjela komičaru kad je gledao njezine seksi scene u seriji "Bridgerton".

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga (Foto: John Pavlish) Jelena Rozga Jelena Rozga (Foto: Instagram) Jelena Rozga (Foto: Instagram) +4 Jelena Rozga (Foto: Instagram) Celebrity Rozga podigla haljinu i zagolicala maštu obožavatelja, no vješto je pokazala točno onoliko koliko je htjela!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene