čuju se svadbena zvona!

Poznati su detalji oko vjenčanja Petra Graše i Hane Huljić, planiraju čak dvije svadbe, a druga će biti velika fešta

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Petar Grašo i Hana Huljić za Gloria.hr su otkrili detalje oko svojeg vjenčanja, između ostaloga i da planiraju napraviti dvije svadbe.

Nakon što se doznalo da čekaju bebu, Petar Grašo i Hana Huljić otkrili su za Gloria.hr da uskoro planiraju stati pred oltar te da će napraviti čak dvije svadbe.

Pogledaj i ovo Hana Huljić i Petar Grašo otkrila i kakav je kao otac Hana Huljić progovorila o braku s Petrom Grašom i prisjetila se njihova vjenčanja: "Na kraju je sve to bilo neizvedivo"

Bračne zavijete prvo će izmijeniti 19. veljače u crkvi u Splitu, a intimnoj ceremoniji prisustvovat će samo najuži članovi obitelji.

Planiraju i još jedno veliko slavlje u Splitu krajem ljeta, nakon što Hana rodi, na koje će biti pozvano čak petstotinjak uzvanika.

Ostale detalje oko njihova vjenčanja pročitajte na Gloria.hr.

Vijest da Hana i Grašo čekaju prinovu odjeknula je u domaćim medijima, a za DNEVNIK.hr potvrdila ju je njegova voditeljica komunikacija.

"Informacije o trudnoći gospođice Huljić su točne. Obitelj i prijatelji iznimno su sretni. Kao što znate, Hana i Petar su uvijek, a i dalje će se truditi koliko je moguće sačuvati svoju intimu podalje od očiju javnosti. Za vjenčanje planova još nemaju", izjavila je za DNEVNIK.hr voditeljica komunikacija Petra Graše, Martina Podgorski.

Za njihovu vezu doznalo se u listopadu prošle godine, kada su ih fotografi ulovili u šetnji Zagrebom, a navodno su par još od ljeta. Petar je prije Hane bio više od 24 godine u vezi s Danijelom Martinović, a da je njihovoj ljubavi došao kraj, doznalo se u svibnju.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović Danijela Martinović Danijela Martinović Danijela Martinović - 3 +1 Danijela Martinović - 2 Celebrity Danijela podijelila znakovitu poruku nakon vijesti da Grašo i Hana čekaju prinovu: "Kakav bi to svijet bio..."

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Lovrinčević Buljan Renata Lovrinčević - 4 Renata Lovrinčević (Foto: Instagram) Renata Lovrinčević (Foto: Instagram) +5 Renata Lovrinčević (Foto: Instagram) Celebrity Naša bivša misica obara s nogu i 22 godine nakon osvajanja krune, od pogleda na njezin dekolte mnogima je poskočilo srce

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene