imala je dobar povod

U 80-ima je vladala modnom pistom, a sad u 56. godini skinula se do kraja uz prigodnu poruku

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Paulina Porizkova na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj je potpuno gola kao podršku svojoj vršnjakinji Elizabeth Hurley koja se zbog golišavih fotki našla na udaru kritika.

Manekenka Paulina Porizkova u 80-ima je žarila i palila modnim pistama, a uzdahe mami i u 56. godini.

Pogledaj i ovo Elizabeth Hurley "I dalje najbolji dekolte" Zbog mladolikog izgleda koji je krasi malo tko vjeruje u njezine stvarne godine, pogotovo kada se ovako izvija u badiću!

Na svojem Instagramu često dijeli golišave fotografije kojima dokazuje da stari sa stilom, a da se osjeća itekako dobro u svom tijelu sada je potvrdila pozirajući poputno gola. Za to je imala i dobar povod.

"Kada sam bila u svojim dvadesetim i tridesetima, što sam manje odjeće nosila - to sam bila popularnija. U svojim četrdesetima mogla sam okolo hodati praktički gola i ne bi dobila ništa više od kazne zbog neprimjerenog ponašanja u javnosti. No, u pedesetima me zbog svega vrijeđaju: 'Obuci se, bako. Gladna si pažnje, zar ne? Malo si očajna? Jadna si.' Zašto su golotinja i seksepil dobrodošli u mladosti, a starije žene se zbog toga vrijeđa? Zbog muškaraca", napisala je pored fotke na kojoj pozira u spavaćoj sobi kao od majke rođena.

"Jadno je jedino to što dopuštamo da nam drugi određuju prioritete", dodala je.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Paulina Porizkova (@paulinaporizkov)

Otkrila je i da ju je na ovakvu objavu inspirirala njezina vršnjakinja Elizabeth Hurley koja se zbog svojih nedavnih golišavih fotografija našla na udaru kritika.

Porizkova je heštegom poručila i da seksepil nema rok trajanja, a da je svojom fotkom potvrdila tu tvrdnju dokazuju brojni komplimenti i lajkovi koje je dobila.

Manekenka koja je inače iz bivše Čehoslovačke na vrhuncu karijere je krasila najprestižnije svjetske modne časopise i među prvima nosila titulu supermodela.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić - Čorluka - 5 Vedran Ćorluka, Franka Batelić (Foto: Instagram) Franka Batelić i Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Franka Batelić i Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) +6 Franka Batelić, Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Celebrity Franka Ćorluki rođendan čestitala urnebesnom fotografijom: "Podsjetnik na dane puzanja"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene