A poradio je i na formi!

Ispod guste brade i kose krije se ljepuškasto lice slavnog glumca, ali u ovakvom je izdanju potpuno neprepoznatljiv!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Patrick Wilson pojavio se u neprepoznatljivom izdanju na setu filma "Aquaman", a na njegov se račun našalio i redatelj James Wan.

Američki glumac Patrick Wilson izgleda u potpunosti neprepoznatljivo na fotografiji koju je na profilu na Instagramu objavio redatelj filma "Aquaman" James Wan.

Pogledaj i ovo showbuzz daju podršku njemu Veselila se krahu karijere svog bivšeg, a sad će ona izletjeti iz akcijskog hita? Peticija protiv nje obara rekorde

48-godišnji glumac na fotografiji pozira samo u hlačama koje su mu dio kostima i pokazuje isklesani torzo, a zahvaljujući dugoj kosi i bradi nitko ga nije uspio prepoznati na prvi pogled.

"Našao sam ovog tipa nasukanog na plaži, želi ostaviti dobar dojam na ekipu Aquamana", napisao je 44-godišnji James uz objavu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by James Wan (@creepypuppet)

Patrick se i sam ovih dana na društvenim mrežama pohvalio top formom, na kojoj je poradio za potrebe snimanja filma "Aquaman and the Lost Kingdom", u kojem će ponoviti svoju ulogu Orma Mariusa, a osim njega, u glavnim ćemo ulogama gledati Jasona Momou i Amber Heard.

Premijera filma očekuje se 16. prosinca 2022. godine.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene