Za počiniteljem se traga

Utvrđen uzrok smrti influencerice čije su tijelo našli u grmlju, ovako strašnu priču nitko nije očekivao

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tijelo Alexis Shareky pronađeno je u grmlju uz cestu u Houstonu, sada je otkriven uzrok smrti, a za počiniteljem se traga.

Nakon što je tijelo popularne influencerice Alexis Shareky pronađeno uz cestu u Houstonu kako viri bez ijednog komada odjeće, sada je utvrđeno da je uzrok njezine smrti davljenje te se slučaj tretira kao ubojstvo, izvijestio je New York Post.

Alexis koja je imala samo 26 godina, nestala je 27. studenog prošle godine, a njezino beživotno golo tijelo pronađeno je uz cestu samo 24 sata nakon prijave nestanka. Pronašao ju je vozač kamiona koji je prolazio kroz teksaški Houston, i to nakon što je uočio ljudska stopala kako vire iz grmlja. Mjesto na kojem je pronađeno bilo je udaljeno tek nekoliko kilometara od stana u kojem je živjela. 

Njezini prijatelji zadnji put su se s njom čuli nedugo prije nestanka, a nakon toga je više nisu mogli dobiti na telefon. Inače, Alexis je bila udana za 49-godišnjeg Toma Sharkeyja, koji je negirao bilo kakve narušene odnose ili sukobe s pokojnom suprugom, a policija sumnja da je njezinoj smrti prethodila svađa sa zasad neidentificiranom osobom.

"Nismo se svađali kad je otišla iz kuće. Rekao sam joj samo da ne može voziti jer je pila alkohol, ali ipak je otišla", izjavio je Tom za KTRK-TV.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alexis Sharkey | Mentor (@alexissharkey)

Istraga je još uvijek u tijeku, a policija kaže da nikoga zasad ne sumnjiči i da nitko nije uhićen.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene