Stigla sa zaručnicom

Ovakvo nešto još nismo vidjeli: Neuobičajena kombinacija na koju crveni tepih prestižne nagrade nije navikao!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kristen Stewart se na dodjeli Oscara 2022. pojavila u odvažnom izdanju u kojem je pokazala vitke noge.

Američka glumica Kristen Stewart ove je godine bila nominirana za Oscara i to u kategoriji Najbolje glavne glumice za ulogu princeze Diane u filmu "Spencer".

Pogledaj i ovo Dodjela Oscara 2014. godine - 4 Svi su željeli taj selfie Možete li vjerovati da je prošlo 10 godina od ove fotografije? Srušila je internet u par minuta i ispisala modernu povijest!

31-godišnja Kristen izazvala je veliku pažnju čim je kročila na najslavniji crveni tepih na svijetu i to zahvaljujući odvažnoj kombinaciji, čak pomalo neoubičajenoj za tu priliku. Naime, Kristen je za svečanost dodjele odabrala crne vruće hlačice, koje je iskombinirala s crnim kaputićem i bijelom košuljom ispod koje nije nosila grudnjak.

Na crvenom tepihu pratila ju je zaručnica Dylan Meyer s kojom je u vezi od 2019. godine, a zaručile su se krajem prošle godine.

Kristen je inače jedna od dvije otvorene LGBTQ+ izvođačice nominirane u istoj godini, što je prvi put u povijesti Oscara, a uz nju to je bila  i Ariana DeBose kojoj je pripao Oscar za Najbolju žensku sporednu ulogu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene