zanimljivi detalji

Olivera Balašević pokazala kako izgleda dom koji je dijelila s legendarnim glazbenikom, ne čudi što su svi oduševljeni

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Olivera Balašević na Instagramu je pokazala kako izgleda unutrašnjost doma koji je dijelila s Đorđem Balaševićem.

Udovica legendarnog Đorđa Balaševića na svom se Instagramu rijetko oglasi, a u posljednjih nekoliko objava pokazala je svoje kuharske i slastičarske sposobnosti. Ono što je svima posebno zapelo za oko jest uređenje doma koji je Olivera dijelila s legendarnim Đoletom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olivera Balašević (@olivera.balasevic)

Pogledaj i ovo showbuzz Na meti uvreda! Olivera Balašević vratila djevojačko prezime i razbjesnila Đoletove fanove, pa morala sve objašnjavati!

Olivera živi u Novom Sadu u ulici koju je Balašević opjevao u svom poznatom hitu "Neki novi klinci", a kuća je uređena u romantičnom stilu te je prepuna zanimljivih detalja. Nježne nijanse i čiškasti detalji prisutni su u cijeloj kući, ispred koje se prostire travnjak i bazen. Mnogi često komentiraju i kako je Balaševićeva udovica u izvrsnoj formi, a nju održava redovitim treninzima. Olivera je inače spisateljica, a na posao se vratila dva mjeseca otkako je njezin suprug preminuo.

Podsjetimo, Olivera i Đorđe vjenčali su se 1981. godine i roditelji su kćeri Jelene i Jovane te sina Aleksa. Njihovu su ljubavnu priču mnogi opisivali kao filmsku, a ona mu je bila vječna inspiracija u stvaranju najljepših ljubavnih pjesama uz koje su odrastale generacije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olivera Balašević (@olivera.balasevic)

Upoznali su se još davne 1979. godine, a on je njihov susret u više navrata opisao filmskim. Upoznali su se slučajno, a od prvog se susreta nisu razdvajali duže od nekoliko dana. Često je isticao kako su sate provodili u šetnjama i razgovorima, a kada bi se morali odvojiti silno bi si nedostajali, te su uskoro svoju ljubav okrunili brakom.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Lottie Moss (Foto: Profimedia) Lottie Moss (Foto: Profimedia) Lottie Moss (Foto: Profimedia) Lottie Moss (Foto: Profimedia) +1 Lottie Moss (Foto: Profimedia) Celebrity Bilo je jasno da ne nosi grudnjak čim je rastvorila sako, prozirna košulja odmah je postala hit materijal za paparazze

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene