Na meti uvreda!

Olivera Balašević vratila djevojačko prezime i razbjesnila Đoletove fanove, pa morala sve objašnjavati!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Olivera Balašević objasnila je zašto se na omotu svoje nove knjige potpisala djevojačkim prezimenom Savić.

Udovica neprežaljenog Đorđa Balaševića, Olivera, na korici svoje nove knjige "Planeta dvorište" potpisala se svojim djevojačkim prezimenom Savić, koje nikad ranije nije isticala.

Pogledaj i ovo showbuzz zanimljivi detalji Olivera Balašević pokazala kako izgleda dom koji je dijelila s legendarnim glazbenikom, ne čudi što su svi oduševljeni

Zbog toga se našla na meti uvreda Balaševićevih ljutitih fanova koje je razbjesnilo i što je prije toga sa svojih društvenih mreža obrisala zajedničke fotografije sa svojim pokojnim suprugom.

Svoju odluku da vrati djevojačko prezime sada je pojasnila na svojem Facebooku.

"Na omotu knjige koja je povod mog oglašavanja, pojavljuje se i prezime Savić, moje djevojačko, a životno prezime moje majke, koje me je čuvalo u godinama prepričanim na stranicama koje slijede... Stavila sam ga tu iz poštovanja, umjesto posvete, a pomalo i iz praznovjerja, ne baš kao zečju šapu, prije kao krilo anđelka koji je tako savjesno bdio nad jednim kućerkom kraj Begeja... Nema dakle nikakvog skandala, čak ni misterije oko toga, niti ičega što bi moglo da konkurira 'zadrugarima' i koroni u medijima, u rijetkim preostalim novinama, i na takozvanim portalima. Kad te zadesi da iz nekog razlog postaneš takozvana 'javna ličnost', najčešće te poistovjete s 'javnom svojinom', pa te tako i tretiraju. Lakne kad vidim da nigdje nitko ništa nije objavio o mojoj djeci, mojoj porodici, pa samim tim ni o meni, ili u krajnjem nedostatku tema i ovoj knjizi. Istina je da se objavljivanje vijesti svelo uglavnom na prenošenje s nečijih osobnih objava na društvenim mrežama, ali i tu dolazi do silnih slučajnih i namjernih grešaka, malo iz aljkavosti, malo više iz zlobe..." napisala je Olivera.

Podsjetimo, Olivera i Đorđe vjenčali su se 1981. godine i dobili su kćeri Jelenu i Jovanu te sina Aleksa. Njihovu su ljubavnu priču mnogi opisivali kao filmsku, a ona mu je bila vječna inspiracija u stvaranju najljepših ljubavnih pjesama uz koje su odrastale generacije.

Upoznali su se još davne 1979. godine, a on je njihov susret u više navrata opisao filmskim. Upoznali su se slučajno, a od prvog se susreta nisu razdvajali duže od nekoliko dana. Često je isticao kako su sate provodili u šetnjama i razgovorima, a kada bi se morali odvojiti silno bi si nedostajali, te su uskoro svoju ljubav okrunili brakom.

Đorđe je preminuo 19. veljače ove godine u bolnici u Novom Sadu gdje se liječio od upale pluća, a bio je pozitivan i na koronavirus.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović, bivša predsjednica RH Kolinda Grabar-Kitarović i Mia Mikulec Kolinda Grabar-Kitarović i Mia Mikulec Kolinda Grabar-Kitarović i Mia Mikulec +8 Kolinda Grabar-Kitarović i Mia Mikulec Celebrity Kolindina proslava pobjede Vatrenih postala je hit na društvenim mrežama, a na fotkama su svi primijetili jednu stvar!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene