A što vi mislite?

Obožavatelji uvjereni da znaju koje će ime Maja Šuput dati svome sinu, i to zbog jednog detalja

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Maja Šuput i Nenad Tatarinov u srijedu su dobili sina, a sada ne prestaju nagađanja o imenu koje će mu pjevačica dati. Dok se ona ne oglasi, fanovi se zabavljaju na društvenim mrežama.

Maja Šuput i Nenad Tatarinov u srijedu su dobili sina, a njezini obožavatelji na društvenim mrežama sada se zabavljaju i nagađaju koje će ime supružnici dati djetetu. 

Pogledaj i ovo Maja Šuput Predobro! Šuput pokazala što je Blooma dočekalo za rođendan, bit će ovo proslava za pamćenje: "Učinio si nam život najljepšim i najveselijim!"

Mnogi čestitaju Šuput ispod njezinih objava na Instagramu i posebno su uvjereni da će se par odlučiti za jedno ime. Naime, 17. ožujka je Dan svetog Patrika pa smatraju da će to presuditi. 

"Mislim da će se zvati Patrik", "Zove li se Patrik?", "Sigurno će biti Patrik", komentirali su. 

Maja je nekoliko dana prije porođaja otkrila da je napokon odabrala ime za sina, ali nije rekla i koje, već je samo dala naslutiti. 

"Svi me pitate za ime. Zapisano je i zaključano u mom rokovniku. I neću vam reći", istaknula je pjevačica, koja je ranije rekla da će sigurno biti riječ o stranom, moćnom imenu. 

Inače, kako smo saznali od izvora bliskih obitelji, Šuput je u rodila carskim rezom u zagrebačkoj Petrovoj bolnici. Maji i Nenadu to je prvo dijete, a od trenutka kada su u listopadu prošle godine objavili vijest da će postati roditelji njihovoj sreći nije bilo kraja, a pjevačica je na društvenim mrežama dijelila slatke trenutke iz trudnoće.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Eva Green (Foto: AFP) Preporuke Najpoznatiji filmski agent dosad je ljubio 75 ljepotica, no ovo su one koje se pamte: Koja vam je omiljena Bondova djevojka?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene