izgleda sve mlađe!

Nives pokazala veliku promjenu Gorana Ivaniševića, neki su ga u novom izdanju i jedva prepoznali

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nives Ivanišević na Instagramu je pokazala kako njezin suprug izgleda bez brade, a mnogi su komentirali da su ga jedva prepoznali.

Nives Ivanišević na svom je Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira sa svojim suprugom, tenisačem Goranom Ivaniševićem, a svi su odmah uočili njegovu veliku promjenu.

Pogledaj i ovo Nives i Goran Ivanišević - 2 Najskladniji domaći par! Evo kakav je poklon Goran Ivanišević dao svojoj lijepoj supruzi, ovih dana slave jedan poseban datum!

"Goran se obrijao? Jedva sam ga prepoznala", "Uživajte", "Predobro izgledate", "Baš ste lijepi", "Skroz ste cool", "Predivan par", samo su neki od komentara koje je Nives dobila na fotku, uz koju je objavila emotikon srca.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives_Ivanisevic (@nivessimpson)

Fotografiju bez brade Goran je objavio i na svom profilu, a pratitelji su mu pisali kako izgleda kao da stari unatrag jer izgleda sve mlađe. Otkrio je i kako su on i supruga bili na jednom vjenčanju u Splitu.

Podsjetimo, Goran i Nives vjenčali su se na tajnoj ceremoniji 2017. godine, a godinu kasnije kao kruna ljubavi rodio im se sin Oliver. Radijskoj voditeljici to je bilo prvo dijete, dok umirovljeni tenisač iz braka s Tatjanom Dragović ima i kćer Amber i sina Emanuela.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nives Celzijus Celebrity Nives Celzijus u opasno kratkoj haljinici zagolicala maštu mnogima, jedan krivi pokret otkrio bi previše

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene