Krenula je s mini haljinama

Nives je dekolte ovaj put sakrila, ali je iskoristila priliku da pokaže neke druge adute

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nives Celzijus pozirala je za Instagram u minijaturnoj haljini i pokazala utrenirane noge, što se itekako svidjelo njezinim obožavateljima.

Nives Celzijus s dolaskom sunca i toplijih dana na Instagramu je otkrila kako ih je jedva dočekala i iskoristila za uživanje u lijepom danu.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus - 3 Pokrenula lavinu komentara Nives Celzijus odlučila se na još jedan ukras na svom tijelu, a dio na koji ga je smjestila strateški je odabrala!

S obožavateljima je podijelila fotografije na kojima ovaj put nije pokazala svoj duboki dekolte, ali je u prvi plan istaknula noge u minijaturnoj haljini i opet pokupila brojne komplimente za izgled.

"Vrijeme za slatkoću", napisala je kratko uz fotografije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius)

"Ti si slatka", "Bok, ljepotice", "Izgledaš fantastično", "Zgodna žena", "Ajme, premedeno", "Obožavam prirodne ljepote", "Ti si slatkiš", "Dobre noge", "Uživam u pogledu", samo su neki od komplimenata koje je dobila.

Nives smo gledali u prošloj sezoni showa "Tvoje lice zvuči poznato" kao članicu žirija, a u istoj će se ulozi ponovno naći i u novoj "All stars" sezoni u kojoj će sudjelovati osam najboljih natjecatelja iz prethodnih sezona, i to redom Mario Petreković, Mario Roth, Saša Lozar, Damir Kedžo, Dalibor Petko, Ivana Mišerić, Katarina Baban i Maja Bajamić.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga Jelena Rozga (Foto: Instagram) Jelena Rozga (Foto: Instagram) Jelena Rozga (Foto: Instagram) +0 Jelena Rozga (Foto: Instagram) Celebrity Rozga se prošetala u suknji s opasno visokim prorezom, neki su u nevjerici pa ju pitaju kad je fotka snimljena

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene