dala svima misliti

Nives Celzijus objavila sjetnu fotku sa zagonetnom porukom, no svi pričaju o drugom detalju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nives Celzijus na Instagramu je objavila sjetnu fotografiju sa zagonetnom porukom, a svu pozornost ukrala je njezina bujna pozadina.

Nives Celzijus novu godinu je dočekala u društvu svoje djece, a sada je objavila fotografiju sa zagonetnom porukom na svom profilu na Instagramu.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus - 3 Pokrenula lavinu komentara Nives Celzijus odlučila se na još jedan ukras na svom tijelu, a dio na koji ga je smjestila strateški je odabrala!

"I ja bih te čekala kao na stanicama kada vlakovi zaspu negdje u daljini...", napisala je Nives u opisu fotke na kojoj pozira na svojoj terasi, a svu pozornost ukrala je njezina bujna pozadina koju je istaknula u uskim bijelim hlačama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius)

"Tako si lijepa i slatka", "Prelijep pogled", "Carica svih carica", "Najljepša si", "Bog je baš bio darežljiv prema tebi, svega u izobilju", "Živim za dan kad te upoznam", samo su neki od komentara njezinih pratitelja.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Mirna Berend (FOTO: Igor Kralj/PIXSELL) Celebrity Bivša voditeljica po drugi put ostala bez doma: "Grade moj voljeni, sve smo ostavili iza sebe slomljeno"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene