''Ako mislite da ste vidjeli...''

Ma gdje Nives uopće nađe ovakve haljine? Bujno poprsje držale su joj samo dvije trake!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nives Celzijus na Instagramu je objavila izazovne fotke u uskoj haljini, a pratitelji su joj redom pisali samo komplimente.

Nives Celzijus na Instagramu je podigla temperaturu za kraj proteklog vikenda novim fotografijama, a haljina u kojoj je pozirala izazvala je buru reakcija.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus "Takvu te najviše volimo" Nives Celzijus pokazala je svoju prirodnu ljepotu pa sve oduševila: "Bez filtera, filera, botoksa, to sam samo ja!"

"Ako mislite da ste upravo vidjeli anđela, dobro mislite", napisala je u opisu fotki na kojima pozira u bijeloj haljini s najizazovnijim dekolteom dosad. Uska bijela haljina jedva joj je obuzdala bujno poprsje, a čini se kako se ovaj prizor posebno svidio njezinim poznatim prijateljicama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius)

"Lipi anđele", poručila joj je Ecija Ivušić, dok joj je Žanamari Perčić ostavila emotikon vatre. "Lijepa haljina i lijepa ti", "Bomba si", "Tijesno, ali ti ekstra stoji", "Nives je kao vino, što starija to bolja", "Sve si bolja i bolja", samo su neki od komplimenata koje je dobila.

Prije samo nekoliko dana Nives je pratitelje počastila fotkom s nedavnog odmora u Tajlandu na kojoj nauljena i preplanula pozira u bikiniju s tangicama koji se jedva vidi.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Pedro Soltz, Valentina Walme Pedro Soltz, Valentina Walme Pedro Soltz, Valentina Walme Pedro Soltz, Valentina Walme +14 Pedro Soltz, Valentina Walme Celebrity Pogledajte haljinu kojom je naša plesačica zasjenila jednog od najseksi muškaraca na svijetu: ''Gledam samo tebe!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene