sve palo u drugi plan

Nives objavila fotku bez šminke, no svi su gledali u prizor u ogledalu iza nje: "Vidi li itko pidžamu?"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nives Celzijus je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj nema ni trunke šminke, no pažnju s njenog lica svima je skrenuo odraz njezine stražnjice u ogledalu iza nje.

Nakon što je u zadnjoj epizodi showa "Tvoje lice zvuči poznato" sve iznenadila zakopčana do grala, Nives Celzijus ja na Instagramu pratitelje počastila jednim nimalo čednim prizorom.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus - 3 Pokrenula lavinu komentara Nives Celzijus odlučila se na još jedan ukras na svom tijelu, a dio na koji ga je smjestila strateški je odabrala!

Na društvenoj mreži je objavila fotografiju na kojoj nema ni trunke šminke, no pažnju s njenog lica svima je skrenuo odraz u ogledalu iza nje.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nives Celsius (@nivescelsius)

"Dobro jutro! Danas ću razmažena, cijeli dan ostati u pidžami", napisala se Nives u opisu fotke, a u komentarima su se mnogi osvrnuli upravo na njezinu pidžamu.

"Dobro ogledalo", "A pidžama je gdje?", "Jel' sam ja jedini koji ne vidi pidžamu?", pisali su joj pratitelji, a Nives se, po običaju, nije obazirala na provokacije u komentarima.

U intervjuu koji je ranije ovog mjeseca dala za Avaz, otkrila je kako se nosi s neugodnim komentarima na društvenim mrežama.

"Ne mogu se ljutiti na njih. Nažalost, oni su mi podsjetnik koliko sam sretna što sam oslobođena osjećaja mržnje i koliko je puno ugodnije za život prihvaćati i voljeti različitosti", rekla je tada Nives, a za Avaz je ispričala i kako se snalazi u ulozi članice žirija u "Tvoje lice zvuči poznato" te je otkrila i kakav je njen idealan tip muškarca.

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene